11. července 2023 13:54

Chorvatská kráska tvrdí, že její bujné křivky jsou přirozené. Internet jí to odmítá věřit

Známá kráska z Chorvatska bojuje za přirozenost svých křivek. Většina lidí jí to ale z nějakého důvodu odmítá věřit.

Jmenuje se Claudia Rivier, je jí 27 let, pochází z Chorvatska a v posledních týdnech věnuje nemalé množství času přesvědčování ostatních, že její bujné křivky jsou přirozené. Kromě několika výplní rtů před dvěma lety prý nepodstoupila žádné jiné kosmetické operace.

Sama sice přiznává, že si není úplně jistá, jakou velikostí poprsí disponuje, s radostí však dodává, že jí to vlastně ani moc nezajímá, protože na nošení podprsenek už stejně dávno rezignovala. „Kdo je vůbec potřebuje? Jsou super nepohodlné a stejně mám radši svobodu,“ přiznala kráska, kterou na Instagramu sleduje nějakých 1,1 milionu lidí.

Kromě starání se o svoji postavu pak Claudia ráda hraje tenis, netají se láskou k hadům, drží přísnou ketózovou dietu, a brousí si svůj smysl pro humor příspěvky na sociálních sítích. Naposledy například reagovala na pár let starou kauzu, kdy se lidé nemohli shodnout, jestli na fotce vidí modré nebo růžové boty. Sdílela přitom fotku v přiléhavém modrém topu s komentářem, že má modrou a růžovou nejradši.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky Instagram Chorvatsko plastická operace kráska poprsí přirozenost Internet