30. července 2023 11:49

Česká sexy zpěvačka zazářila během Oktagon MMA. Fanoušci jí ale po vystoupení brutálně nadávají

Elizabeth Kopecká se postarala o halftime show nejnovějšího turnaje organizace Oktagon MMA, fanoušci z ní ale příliš nadšení nebyli.

Byla to parádní show a místy i překvapivě dojemná rozlučka s pražskou Štvanicí. Organizace Oktagon MMA už se totiž na legendární ostrov v nejbližší době znova nepodívá, jakožto poslední konání si tak turnaj s pořadovým číslem 45 nenechala ujít řada celebrit a zápasníků včetně hlavní hvězdy večera Karlose Vémoly, který se zde rozloučil výhrou na body. Aby to organizátoři ale ještě trochu okořenili, pokusili se o velkolepé halftime představení, ke kterému si najali českou zpěvačku Elizabeth Kopeckou. Její vystoupení ovšem vyvolalo kontroverzi už krátce po oznámení, ten pravý hejt ale přišel až po něm.

Kopecká během vystoupení zazpívala řadu známých zahraničních hitů, občas se u toho zapojila i do promakané choreografie najatých tanečníků a minimálně diváci na místě se zdáli být s vystoupením spokojení. Koneckonců když nic jiného, tak se na atraktivní zpěvačku krásně dívalo. Jenže na sociálních sítích to byla mezitím jiná píseň.

Krátce poté, co zpěvačka klip z představení nahrála na svůj Instagram, objevily se pod ním naštvané a nenávistné komentáře, ve kterých si lidé stěžovali zejména na úroveň jejího zpěvu. A to tak, že mnohdy dost brutálně. V jednom komentáři například stojí: „Ještě teď utírám krev z uší,“ zatímco v jiném zase: „Jako sorry já mám za to, že jsem tolerantní člověk já mám rád i Vaška Mikuláška, ale tohle byla jedna z největších hrůz co jsem kdy viděl a slyšel.“

Kopecká si ale z hejtu zjevně nic nedělala, později ještě na Instagram přidala další klip, ke kterému napsala, že to byl nejlepší večer jejího života, poděkovala organizátorům, tanečníkům, hudebníkům, a celkově všem za parádní energii. Pod tímto videem už byly reakce o něco pozitivnější, lidé však chválili zejména její povedený vzhled. A že to zpěvačce moc sluší nejen při vystoupeních, se teď můžete přesvědčit i v naší galerii.

Další podobné články