Playmate a pictorialy srpnového vydání

24. července 2023 13:01
redakce Playboy , Michal Boháč

V srpnovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Sexy moderátorka…

V prvním pictorialu srpnového čísla se představuje brazilská modelka FABIANA BRITTO, která již řadu let působí v Itálii. Veřejně známou se stala především účinkováním v italském populární programu Rai Quelli che il Calcio, objevila se také v italské verzi soutěže Big Brother a jako moderátorka v pořadu Pomeriggio 5, který se věnuje drbům a zábavě. Fabianu ale stále magneticky přitahuje svět modelingu, proto s nadšením uvítala nabídku pózovat pro Playboy v několika zemích. Zatím největšího úspěchu v tomto směru dosáhl set portugalské edice, kde díky rekordním prodejům získalo vydání s touto atraktivní tmavovláskou titul nejprodávanějšího časopisu roku. Kromě modelingu Fabiana miluje fotbal, kde je věrná sportovnímu gigantu AC Milán, pro který nafotila i kalendář, a stejně tak všechno s pořádně nadupanými motory. Luxusní jachta se tedy jevila jako poměrně logická volba pro vznik pictorialu.

Plná vnitřní síly…

Ukrajinská modelka JULIA JAROŠENKO, která se stala srpnovou Playmate, sice působí na pohled křehce, disponuje ovšem nevídanou vnitřní silou. Už od malička snila o cestování, ráda by zažila čajový obřad v Japonsku, seskočila padákem nad Havají, vykonala pouť v Nepálu… Ale ze všeho nejvíc si užívá modeling, díky kterému poznává mnoho zajímavých lidí i míst a hlavně se snaží touto prací inspirovat a být prospěšná. Focení aktu je pro tuto sympatickou krásku velmi intimní proces, kdy se musí fotografovi odevzdat a plně mu důvěřovat. Pokud pak vidí v očích fotografa upřímný obdiv, je připravena se otevřít a vydat ze sebe maximum. A přesně tak se podle svých slov Julia cítila před objektivem renomované fotografky Any Dias. Musíme uznat, že se jednalo o úžasně harmonický tanec mezi modelkou a fotografkou...

Kráska a superbiker…

Ve druhém srpnovém pictorialu se setkala finalistka castingu Hledáme Playmate 2022 KAROLÍNA HOLCOVÁ s jediným českým účastníkem mistrovství světa superbiků OLIVEREM KÖNIGEM. Před focením pro Playboy neměl mladý profesionální závodník s touto činností žádné větší zkušenosti a přiznal, že se i kvůli vážnému zranění kotníku, které momentálně léčí, jednalo o mnohem větší zkoušku, než je závod. Nakonec si ale Oliver focení opravdu užil, přestože závodění pro něj zůstalo nadále na prvním místě. A výsledek podle nás jasně dokazuje, že krásné holky a mašiny (a závodníci) zkrátka patří k sobě, co říkáte?