10. července 2023 13:36

Kráska z OnlyFans se považuje za dvojnici Megan Fox. Vážně je jí podobná?

V dnešní době už je na erotické platformě OnlyFans tolik krásek, že na sebe musí tamní modelky upozornit nějakým zvláštním znakem. Třeba se prezentovat coby dvojnice jedné z nejvíc sexy hereček na světě.

Asi se všichni shodneme, že půvabná Megan Fox patří mezi nejvíc sexy herečky z Hollywoodu a kdyby se rozhodla založit OnlyFans, hned by se nejspíš zařadila mezi nejsledovanější a nejbohatší modelky této platformy. Jenže toho se asi jen tak nedočkáme, a tak se musíme „spokojit“ alespoň s její neméně sexy dvojnicí. 25letá kráska Taylor Ryan se totiž do slavné herečky často ráda stylizuje a je její přiznanou dvojnicí. A vydělává jí to ohromný balík.

Dnes si totiž dokáže vydělat přes 30 tisíc dolarů měsíčně, což je v přepočtu zhruba 670 tisíc korun. Nejenže je tedy (pokud poctivě šetří) milionářkou, ale navíc získala celou řadu fanoušků, kteří si nyní mohou plnit sny tím, že modelce platí za to, aby jim plnila jejich velmi specifické fantazie s hvězdou Transformers, které se skutečnou Megan asi jen tak nezažijí. A čím bizarnější přání, tím větší pochopitelně i cena.

Podoba se slavnou herečkou je na některých fotografiích menší, jinde díky make-upu a správnému našpulení rtů zase větší. To ovšem nic nemění na tom, že Taylor patří mezi obrovské krásky s velkými přednostmi, která by chlapy na OnlyFans zaujala nejspíš i bez podobnosti s populárnější Megan.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky OnlyFans dvojnice Megan Foxová Taylor Ryan