24. července 2023 14:21

V srpnovém Playboyi pózuje známý motorkář Oliver König se sexy Karolínou Holcovou

Oliver König je v současnosti považován za jednoho z nejtalentovanějších motocyklových závodníků nové generace v České republice a je jediným českým zástupcem v královské kubatuře Mistrovství světa Superbiků – WSBK. Karolína Holcová je modelka a finalistka castingu Hledáme Playmate 2022. Karolína a Oliver nafotili pro Playboy odvážné snímky.

Z nabídky nafotit originální pictorial na nejkrásnější střeše s dechberoucím výhledem na Prahu, ve kterém bude Oliver pózovat na své motorce po boku modelky a finalistky castingu Hledáme Playmate 2022, byl motorkář zprvu rozpačitý. „Je to něco, co dělám poprvé v životě. Věřím, že se focení povede a že nafotíme s Karolínou hezké fotky,“ řekl Oliver a dodal: „Líbí se mi tento projekt s Playboy magazínem, protože je to něco nového a jsem rád, že jsem toho součástí.“

Naopak Karolína byla méně zdrženlivá: „Vzhledem k tomu, že jsem modelka, tak se musím umět vžít do různých rolí. V tomto směru jsem již otrkaná. Ze začátku samozřejmě byla určitá nervozita, ale ta rychle opadla. Takže jsem si focení s Oliverem naprosto užila,“ vyznala se Karolína. Focení začalo za časného rána v centru Prahy, kdy se teprve město probouzelo do nového dne. Během jednoho dne, kdy deštivé přeháňky střídaly sluneční svit, vznikly pod taktovkou fotografa Petra Mihleho sexy snímky dvou zástupců generace Z.

Oliver König pro Playboy taktéž poskytl exkluzivní rozhovor, který je součástí pictorialu. „Tento formát pictorialu v kombinaci s rozhorem se ukazuje jako atraktivní formát pro naše čtenáře. Kombinuje poutavý rozhovor s osobností a velkoformátové fotky, které v klasickém rozhovoru čtenáři neuvidí. V minulosti již tento formát hostil Adélu Elbel a Kristýnu Hrušínskou,“ dodal Ján Bulka, marketingový a PR manager Playboy Czech Republic. Srpnové vydání dále nabízí rozhovor s Pavlínou Wolfovou a na 20 otázek odpovídá Pavla Kinclová. Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Srpnové číslo Playboye je v prodeji od 20. července 2023.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky Playboy sexy fotky Oliver König Karolína Holcová