10. července 2023 11:18

Nejžhavější golfistka světa zase provokuje na Instagramu. Její minisukně už nemohla být kratší

Paige Spiranac (30) sice golfovým žebříčkům nedominuje, její jméno ale musí znát každý fanda tohoto sportu. Slavná kráska nedávno opět rozžhavila své sociální sítě.

Jeden z našich nejoblíbenějších příběhů americké golfové influencerky Paige Spiranac byl, když se blonďatá kráska snažila bojovat za právo žen nenosit při hře kalhotky. Důvodem prý bylo příliš mnoho vrstev oblečení, které jí bránily v lepší hře a cítila se kvůli tomu nepohodlně. Logicky se tak jako první zbavila kalhotek. Z nějakého důvodu se ale ženská profesionální golfová asociace rozhodla, že něco takového nehodlá připustit, a označila tak dámské spodní prádlo za povinnou výbavu každé budoucí golfistky. Normální diskriminace…

Od té doby každopádně počet sledujících na Instagramu (a nevyhnutelně i na OnlyFans) sličné Paige jenom vzrostl, a byť se v současnosti neumísťuje na turnajích nikterak vysoko, její vliv je stále znát. Pravidelně je například oslovována, aby komentovala různé sportovní akce, vedle toho taky propaguje různé módní značky, dělá modeling, učí golf (pořadí čekatelů je ovšem dlouhé), no a samozřejmě buduje svůj online profil, díky kterému celý tenhle podnik funguje jako dobře namazaný stroj.

Většinu jejích fanoušků ale přece jen nejvíc zajímá, když se na Instagramu nebo Twitteru ukáže v nějakém provokativním outfitu – a ještě lépe i v choulostivé poloze. Což nejspíš tahle sexbomba dobře ví, takže se nedávno přesně o takový moment postarala, když si na green vzala extra mini minisukni a předvedla, inu, to co předvedla. Jestli vám je tenhle moment málo, doporučujeme zamířit ještě do naší galerie.