11. července 2024 11:01

Sandra Nováková se pochlubila fotkou pro Playboy! Bohyně, šílí nadšením fanoušci

Sandra Nováková focení pro Playboy

Nabídku nafotit třeskutě sexy snímky pro českou edici magazínu Playboy Sandra Nováková (42) neodmítla a dobře udělala. Jednoznačně přesvědčeni jsou o tom její fanoušci, kteří se ani nepokoušejí skrývat nadšení a na svou oblíbenkyni pějí samou chválu. Prošli jsme komentářovou sekci u nejnovější fotky na Sandřině Instagramu a nejčastěji skloňované slovo? Bohyně!

Tady se to zkrátka sešlo, jak mělo. Zahalená jen do šperků, kalhotek na šňůrky a smyslně sklouzávajících kalhot. Tak Sandra Nováková zapózovala fotografce Anně Koniaevě, která to dokázala zachytit a zvěčnit tak, že nejednomu muži se slabostí pro štíhlé černovlásky ukápla slina.

Fotka, na které si Sandra své přednosti, rozuměj bradavky, zakrývá pouze pažemi, tudíž větší část prsou stejně jako štíhlé bříško vystavuje na odiv, vznikla během focení pro magazín Playboy. A protože číslo se Sandrou na obálce i uvnitř časopisu vyšlo už v květnu, přišel čas si tohle povedené focení trochu připomenout. Aspoň podle Sandry.

Ta se totiž během horkých letních dní rozhodla ještě přidat pod kotel a o něco víc to rozpálit. Proč ne. Rozhodně na to stále má, o tuhle fotku by byl hřích se nepodělit. Lípla ji tudíž na svůj profil na sociální síti a fanoušci hereččino rozhodnutí jednoznačně ocenili.

„Bohyně, jsi sexy kočka, moc ti to sluší,“ napsal pod fotku jeden z nich. „Wau, jsi úplná bohyně, Sandro, moc sluší,“ vyjádřil se dost podobně další sledující a svůj komentář opatřil čtyřmi rudými srdíčky.