Playmate a pictorialy červencového vydání

23. června 2023 16:06
redakce Playboy , Michal Boháč

V červencovém čísle magazínu Playboy vás potěší nizozemská farmářka, bývalá právnička i smyslná playmate.

S vůní venkova…

První pictorial patří rodačce z nizozemského Utrechtu. Sympatická blondýnka ZIMRA GEURTS poprvé nahlédla do světa modelingu již v patnácti letech, kdy si ji vyhlédla agentura působící v Kapském Městě, kam se s rodinou přestěhovala. Po několika letech následoval návrat zpět do Nizozemska, kde vystudovala herectví. Poté přišel další přesun, tentokrát do Toronta, kde působila opět jako modelka a objevila se v několika reklamních kampaních. Až tato zkušenost jí otevřela dveře do Playboye a přišly i nabídky od filmu… A protože Zimra miluje přírodu a nebojí se ani manuální práce, červencový pictorial pro Playboy vznikl na farmě, kde se dokázala dokonale uvolnit. A vypadá naprosto skvěle, co říkáte?

Opálená kráska…

Červencová playmate DENISA miluje léto, slunce, moře, romantiku. A také jízdu na koni, dobré jídlo a posezení s přáteli. U mužů sedmadvacetiletou pohodářku původem z Mostu upoutá smysl pro humor, úsměv a také to, když stojí pevně na svých nohách a chovají se jako gentlemani. Naopak nesnáší vulgárnost, plané sliby a agresivitu… Pictorial pro český Playboy byl nafocen na plážích jižního Španělska, kde Denisa ukázala, že se slunce ani nahoty nebojí. A protože vznikly stovky neuvěřitelně sexy snímků a Denise to slušelo úplně na všech, nejtěžším úkolem bylo vybrat pro vás ty nejzdařilejší.

Sladká třicítka…

Modelka a herečka AMBERLEIGH WEST, která je hvězdou druhého červencového pictorialu, našla první zaměstnání ve velké právnické firmě. Po nějaké době však cítila, že práce v této sféře není pro ni to pravé. Mnohem víc ji přitahoval svět modelingu, filmu, módy a umění. Proto se vydala tímto směrem a poté, co se stala v roce 2016 americkou Playmate, se doslova roztrhl pytel s nabídkami focení. A přestože už překročila třicítku, stále vypadá neodolatelně sladce, souhlasíte?