19. června 2023 17:32

Mladá gymnastka patří mezi nejkrásnější atletky na internetu. Ukazuje zde své ohebné sexy tělo

Gymnastka Olivia Dunne má za sebou už solidní sportovní kariéru. Ještě větší úspěchy ale zažívá na internetu, který dobývá díky virálním klipům, kde ukazuje své sexy cviky. Stala se tak jednou z nejsledovanějších amerických atletek současnosti.

20letá Olivia Dunne toho navzdory svému věku dokázala ve světě atletiky už poměrně dost. Gymnastice se závodně věnuje od svých jedenácti let, kdy už coby juniorka projela spoustou zásadních šampionátů, vrcholových vystoupení nejen ve Spojených státech a dala o sobě vědět coby velký sportovní talent. Ještě v juniorském věku se dostala dokonce na chvíli do amerického národního týmu a má za sebou řadu úspěchů. V současnosti už samozřejmě „řádí“ v dospělé kategorii, kde už také zakusila výhry. Na zásadní úspěch, který by ji vystřelil do první ligy, ale zatím čeká. Pořád je ovšem považována za obrovský talent. A do toho všeho zvládla vystudovat i vysokou školu v oboru komunikace. I přestože zdánlivě nepatří mezi sportovní superhvězdy, dokáže vydělat podobně slušný balík. Patří totiž zároveň mezi nejsledovanější americké influencerky.

Mimo svět sportovní gymnastiky se jí totiž povedlo dostat se také do povědomí spousty mladých díky virálním klipům na TikToku, kde ji sleduje už přes 7,5 milionu lidí. Přidejte 4 miliony na Instagramu a čím dál častější objevování se v médiích a z mladičké Olivie se tak rychle stává jedna z nejpopulárnějších influencerek v Americe. V únoru tohoto roku se pak oficiálně stala nejsledovanější atletkou sportovní organizace NCAA, což jí samozřejmě přineslo řadu spoluprací s prestižními značkami.

@livvy bit of a stretch… #foryou #lsu #gymnastics ♬ wild thots - ☆

A když se člověk podívá na její půvabnou tvář a ohebné tělo, ani se není čemu divit. Takový talent se zkrátka jen tak nevidí! O této dívce ještě asi uslyšíme. Otázkou zůstává, jestli kvůli jejím sportovním, či internetovým úspěchům. Zatím to víc vypadá na druhou možnost.

Další podobné články