15. června 2023 17:39

Nejvíc sexy MMA zápasnice Česka? 19letá Veronika Zajícová boduje v mnoha sportech, chce do UFC

Tuzemský MMA rybníček je plný zajímavých fighterů a neustále roste také ve své ženské kategorii. V ní nenajdete ale jen drsňačky, ale tak řadu nádherných žen. A tou nejkrásnějších z nich vycházející talent Veronika Zajícová.

I přesto, že je Veronika Zajícová plnoletá v podstatě jen chvíli, má za sebou velmi úctyhodnou kariéru, kterou jí může závidět kdejaký zápasnický veterán. I přesto, že je jí teprve 19 let, tak už se stačila stát mistryní Evropy v MMA, vícemistryní Evropy v boxu a v uplynulých dnech dominovala na mistrovství republiky v kickboxu, kde získala jiné dvě zlaté medaile a tři stříbrné. Co se týče bojových sportů, je Veronika mimořádný talent a téměř v každém dokáže extrémně vyniknout. I proto aktuálně trénuje v grapplingu.

Boduje v ringu i mezi modelkami

V MMA ovšem vystupuje v organizaci RFA, kde už také poznala, jak chutná vítězství. Samozřejmě ale míří ještě výše a v budoucnu by chtěla zápasit za nejslavnější MMA organizaci na světě, UFC. Nedávno si pak vyzkoušela také pozici trenérky, když pro galavečer bizarních zápasů Clash of the Stars pomáhala trénovat slepého youtubera Dragunova.

Zajícová ovšem nemá nakročeno pouze k velké zápasnické kariéře. Jak jste si asi všichni v galerii všimli, Zajícová je sexy mladou dámou, na níž je dřina v posilovně vidět a může se pochlubit správně vypracovaným tělíčkem, které dokáže hezky prodat. Na sociálních sítích se proto ráda chlubí svým žhavým zadečkem i sexy fotkami v plavkách. A jelikož si možná trochu myslí i na dráhu modelky, přihlásila se do letošního ročníku Miss České republiky, kde se už dokázala probojovat do semifinále a myslí si na vítězství. A rozhodně není bez šance.

Málem měla po kariéře

Ještě nedávno to totiž vypadalo, že je s její profesionální kariérou konec. V listopadu 2021 ji totiž na přechodu srazilo v plné rychlosti auto. Zajícová skončila na delší dobu v nemocnici s krvácením do mozku, prasklou lebkou a mnoha komplikovanými zlomeninami. Ze zranění se dlouho zotavovalo a chvíli to vypadalo, že už se k MMA nebude moci vrátit. Zajícová ovšem zase jednou ukázala, jak velká je bojovnice, ihned po propuštění z nemocnice začala trénovat a už v červnu 2022 vystoupila na Dni bojovníků v Ostravě. Že s návratem na bojovou scénu opravdu dlouho nečekala, dokazuje také fakt, že podle informací webu Deník.cz půjde 20. června na vytahování šroubů z nohy. Zajícová je zkrátka bojovnice ve všech směrech.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky MMA sexy fotky Miss České republiky Veronika Zajícová