17. července 2023 16:00

Manželka vítěze Nagana se ukázala nahoře bez. Jaké sexy tělo má doma Jiří Šlégr?

Je v podstatě tradicí, že čeští hokejisté mají po svém boku krásné a úspěšné modelky, které se následně stanou i jejich manželkami. Jednu z těch nejkrásnějších má ale doma jistě česká hokejová legenda Jiří Šlégr.

Slavný český hokejista Jiří Šlégr si vždycky uměl vybrat. Ať už ve své sportovní kariéře, kde se díky výtečným výkonům a správným volbám klubů stal dokonce členem prestižní skupiny Triple Gold Club – tedy hráčů, kteří dokázali vyhrát Stanley Cup, olympiádu i mistrovství světa. Vítězovi legendárního Nagana se ovšem daří i v soukromém životě. Od roku 2015 je totiž jeho manželkou Lucie Šlégrová, za svobodná Králová, která v roce 2005 vyhrála Miss České republiky. Společně mají už tři syny – Roberta, Richarda a nejmladšího Roníka. I když pak známá modelka už překonala čtyřicítku a od jejího úspěchu na Miss uplynulo 18 let, rozhodně neztratila nic ze svého půvabu. Naopak se zdá být čím dál krásnější.

Šlégrová navíc ví, jak na sebe upozornit. Manželka slavného hokejisty totiž evidentně tuší, kde tkví její hlavní přednosti, a tak se vnadná žena ráda chlubím svým poprsím v sexy prádle či velkém výstřihu. A uplynulý víkend nebyl výjimkou. Lucie se totiž na Instagramu pochlubila sexy fotkami v bazénu, kde se ukázala nahoře bez. I když samozřejmě vše důležité schovala, dala zase jednou výrazně vědět, že má stále co nabídnout. A že má hokejová ikona doma vnadnou krásku, která i přes svých 41 let takřka nestárne. Jo, Jiří má prostě vkus.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky hokejista Jiří Šlégr sexy fotky Lucie Králová Lucie Šlégrová