14. července 2023 11:09

Herečka Sandra Nováková se nafotila nahoře bez. Fanouškům ukázala své přednosti

Oblíbená herečka a hvězda seriálu Pod hladinou si užívala chvíle volna v tom nejlepším stylu. Půvabná Sandra totiž ukázala, že nejen, že se ráda opaluje nahoře bez, ale nebojí se přitom ani vyfotit na Instagram.

Sandra Nováková patří v posledních letech nejen mezi oblíbené, ale také velmi obsazované herečky nejen v seriálech i ve filmu. Zatímco v kinech se objevila např. v úspěšné komedii Matky či Hádkovi, na seriálovém poli ji znají diváci zejména ze seriálů Modrý kód či napínavého kousku Pod hladinou, který můžete zhlédnout na prima+. Patří ovšem také mezi naše nejroztomilejší a půvabné herečky, jež se může pochlubit skvělou postavou. Což také v letní měsících velmi ráda dělá. Sexy fotky jsou tak u ní v posledních týdnech na Instagramu velmi časté, což dělá jistě radost mnoha mužům. A ještě větší radost jim jistě udělá její nejnovější fotka, kdy se Nováková vyfotila dokonce nahoře bez!

Známá herečka si totiž užívala chvíle volna opravdu ve velké stylu a opalovala se u bazénu takřka tak, jak ji Bůh stvořil. A nebála se tím pochlubit ani na sociálních sítích. Svá prsa tedy vyfotila v celé své kráse, a i když se tím ocitá trochu na hraně ohledně pravidel Instagramu, fanoušci jí za její odvahu jen tleskají a řada pánů se zřejmě nemůže vynadívat.

Foto se „stínovými plavkami“ je pak v podstatě vyvrcholením její sexy série fotek, kterými těšila fanoušky na sociálních sítích. Na jedné z minulých fotografiích tak např. oslnila svou postavou v červených plavkách, v nichž jako by vypadla z Pobřežní hlídky. Nováková se takto hezky odvázala během natáčení nového seriálu Na vlnách Jadranu. Herečka a celý štáb natáčel šestidílnou minisérii v Chorvatsku, kam se Nováková přesunula společně se synem Mikulášem a s manželem a režisérem Vojtěchem Moravcem na konci dubna.

„Seriál Na vlnách Jadranu připravujeme již několik let, jeho realizace ale byla nejdříve odsunuta z důvodu změn na straně chorvatského koproducenta a pak další roky kvůli pandemii covidu. Příběh hlavního hrdiny Honzy Zacha v podání Matěje Hádka volně navazuje na seriál Pod hladinou, který byl uveden na nové videoplatformě prima+. Zápletky jednotlivých dílů jsou inspirovány skutečnými případy, které se na Jadranu staly. Nebudou chybět dramata ani humorné situace,“ slibuje k chystané novince Lucia Kršáková, výrobní ředitelka skupiny Prima. Diváci se pak budou moci v novém seriálu kromě Novákové a Matěje Hádka těšit např. i na Natálii Germani, Adama Ernesta, Annu Šiškovou či půvabnou Saru Sandevu, která díky svým kořenům působila na natáčení i jako tlumočnice.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky Chorvatsko prsa nahoře bez Sandra Nováková sexy fotky Na vlnách Jadranu