13. července 2023 17:30

Dominika Myslivcová se toho nebojí. Influencerka se i v těhotenství chlubí žhavými fotkami

Kontroverzní influencerka a kráska, která v roce 2019 natofila pro Playboy žhavé snímky, bude sice brzy maminkou, ani to jí ovšem nebrání chlubit se na sociálních svou nádhernou postavou.

Známá influencerka Dominika Myslivcová, která na sociálních sítích pravidelně provokuje svými žhavými fotkami a v minulosti i kontroverzními názory, se aktuálně těší z radostné životní události. V únoru totiž oznámila své první těhotenství. S partnerem Zdeňkem, jehož poprvé vyvedla do společnosti loni na podzim, čeká syna. Jelikož se pak nachází už ve třetím trimestru a pěkně se nám „zakulatila“, tak se dá říci, že už jsou její maminkovské povinnosti takřka za rohem.

Těhotenství si podle sociálních sítích užívá plnými doušky. Pokud si totiž myslíte, že v požehnaném stavu Myslivcová ubrala z focení svých klasických sexy fotek na Instagramu, kdy dávala na odiv svou sexy postavy a bujné poprsí, jste na omylu. Ani v pokročilém těhotenství se totiž nebojí vystavovat své sexy křivky a přednosti, které ani v požehnaném stavu rozhodně neztratily nic ze své krásy. Několikrát se pak nebála zcela odvázat a vyfotit se i zcela nahá. Zároveň se ale nebojí poukázat na to, že i přes profesionální žhavé fotky je realita těhotenství často zcela jiná. „Prosím vás, tak přesně takto 90 % těhotenství fakt nevypadám a ani se tak necítím,“ doplňuje influencerka u fotek.

Dominika Myslivcová se pak rozhodně nemá za co stydět. Naopak, za svou odvahu zasluhuje velký palec nahoru. Zároveň ale Dominika ukazuje, že ani v těhotenství nemají ženy co skrývat a jsou stejně krásně jako předtím. Za své tělo se pak rozhodně nemusí stydět. Myslivcová tak jde svým způsobem ve šlépějích zpěvačky Olgy Lounové, která se jako první těhotná žena u nás svlékla pro magazín Playboy. „Žena se může cítit sexy i v těhotenství. Její tělo, přirozené změny ani sex nemusí byt tabu, ale naopak. Vždyť je to vlastně oslava života. Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít,“ prohlásila při focení pro listopadový Playboy Lounová. A zdá se, že podobné myšlenky se drží právě i stále půvabná Dominika.

Sdílejte článek
Štítky těhotenství Dominika Myslivcová Playboy Olga Lounová sexy fotky