19. června 2023 15:43

Jedna z nejúspěšnějších krásek na OnlyFans má české kořeny! Kolik milionů měsíčně vydělá?

Jem Wolfie patří už několik let za sebou mezi nejvýdělečnější tváře na OnlyFans. I přestože je hrdou Australankou, může se však pochlubit českými předky.

Asi každý, kdo někdy zabrousil na erotickou platformu OnlyFans (tak schválně, kolik takových mezi vámi je?), někdy slyšel o australské krásce Jem Wolfie. Ta totiž už nějaký pátek patří mezi nejsledovanější a nejvýdělečnější hvězdy těchto žhavých stránek. Minulý rok byla 10. nejvýdělečnější hvězdou OnlyFans, letos sice klesla na 16. příčku, pořád zde ale patří mezi největší hvězdy s velkým počtem předplatitelů a obřím kontem. Jem má na svém účtu přes 105 tisíc followerů, díky kterým si vydělá měsíčně v přepočtu takřka 20 milionů korun! A to už je za provokativní fotky a žhavá videa poměrně slušná sumička.

V případě Jem přitom nejde pouze o erotiku. Je totiž fitness instruktorkou, která se zabývá také zdravým životním stylem. Na OnlyFans se pak rozhodla tyto atributy spojit se svou žhavou vypracovanou postavou. Wolfie totiž není žádnou vyzáblou modelkou, ale správnou ženou krev a mlíko, na níž je vidět neskutečná dřina v posilovně i dřívější hra basketbalu, jemuž se do ošklivého zranění profesionálně věnovala. Svými křivkami dokáže okouzlit snad každého chlapa a dokázala prorazit nejen na OnlyFans.

Na Instagramu např. patřila svého času mezi velmi oblíbené influencerky s takřka třemi miliony sledujících. Její fotky ale přišly Instagramu až příliš odvážné a odhalující, a tak o svůj profil přišla. I když si zde brzy založila nový, na svůj úspěch už nenavázala, a tak se věnuje převážně OnlyFans. Díky svému úspěchu na hanbatých stránkách má také vlastní restauraci, kde se specializuje na zdravou stravu. A čeští patrioti mohou mít z jejího úspěchu radost. Tatínek jedné z největších OnlyFans celebrit totiž pochází z Česka! Aspoň víme, proč jí to tak sluší.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky sexy fotky OnlyFans Jem Wolfie