14. června 2023 17:47

Blonďatá modelka tvrdí, že má nejhezčí prsa na OnlyFans. Je to pravda?

Youtuberka a modelka Ashly Schwan sází na OnlyFans na poměrně jasné a jednoduché zbraně. A podle všeho jí to vychází. Už kvůli tomu ovšem okusila i stinnou stránku popularity.

Ashly Schwan patří mezi ženy, jimž netrvá příliš dlouho, než chlapa okouzlí. Jedná se totiž o půvabnou modelku, která se nebojí vystavit své parádní křivky i hříšné tělo a to nejen před fotografem, ale také na erotické platformě OnlyFans, kde si získala enormní popularitu. Ostatně populární je také na sociálních sítích, kdy má např. na Instagramu takřka půl milionu sledujících. Ashly zkrátka nemá o předplatitele a nadržené fanoušky nouzi. Její recept k úspěchu je přitom velmi jednoduchý. Tvrdí zkrátka, že má ty nejhezčí prsa, která na OnlyFans najdete. Nejsou možná největší, ale co se týče tvaru a krásy, nemají podle Ashly zkrátka konkurenci. Zda je to pravda, můžete docenit v naší galerii.

Bohužel s takovým úspěchem často přichází kontroverze a nevyžádaná pozornost. Právě to vedlo k tomu, že Ashly začal pronásledovat neznámý stalker. Situace byla dokonce tak vážná, že objevila fotku muže s nožem vyfocenou na její zahradě. Youtuberka vysvětlila, že se původně s mužem seznámila na OnlyFans, párkrát spolu mluvili, když se mu ale později pár dní neozvala, objevila po nějaké době ve schránce výše zmíněnou fotku.

Muž se bránil tím, že byl jen na procházce kolem, youtuberka tomu ale nevěřila a nehodlala nic riskovat, takže se přestěhovala. A pak znova, protože se údajně stále necítila bezpečně. Někteří lidé to podle ní nemají v hlavě úplně v pořádku. Tak snad už má od podivného chlápka Ashly pokoj a ona může internetu v klidu dál ukazovat svá nádherná prsa.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky prsa OnlyFans Ashly Schwan