12. června 2023 14:28

Sexy boxerka zahodila stud a na vážení dorazila nahá. Kromě bitvy o titul propagovala svůj OnlyFans

Dosavadní mistryni světa IBF Cherneku Johnson víc než bitva o titul s Britkou Ellie Scotney zajímala propagace vlastního OnlyFans. 28letá kráska dorazila na vážení nahá s nasprejovaným vrškem.

Sexy spodní prádlo místo sportovní podprsenky a kraťásků? Bejvávalo. Když dnes chcete provokovat nebo zaujmout, musíte jít zjevně ještě dál. Své o tom ví i dosavadní šampionka IBF boxerka Cherneka „Sugar Neekz“ Johnson, která možná v předtuše, že o svůj titul brzy přijde, dorazila na vážení jen v kalhotkách. Přes prsa si nasprejovala falešné tílko a logo OnlyFans.

„Jsem nadšená, že mohu oznámit své partnerství s OnlyFans, kde budu zveřejňovat zákulisní věci ze svého života, přípravu na zápas, trénink, výživu a všechny věci, které na jiných sociálních platformách neuvidíte,“ uvedla v souvislosti s tím sympatická brunetka na svých sociálních sítích.

Povedlo se. Před jejím zápasem s britskou zápasnicí Ellie Scotney totiž nikdo nemluvil o ničem jiném než o její dokonalé postavě. OnlyFans tak získalo jednoznačně zvučné jméno. Jenže právě soustředění na provokativní obsah a fakt, že už nějakou dobu do ringu Johnson nenastoupila, zároveň nejspíš způsobily, že se své soupeřce v titulové bitvě nedokázala vyrovnat.

Scotney tak nakonec po deseti kolech vyhrála jednoznačně na body a stala se novou mistryní světa IBF v superbantamové váze. A zatímco její budoucnost nejspíš bude plná dalších zajímavých boxerských střetů, Johnson se v dohledné době bude realizovat primárně v obsahu pro dospělé. Při jejích genech to dává smysl, recept k úspěchu na OnlyFans totiž není nijak složitý, a co se peněz týče, pravděpodobně si vydělá mnohem víc, než co kdy měla z boxu. Tzv. win-win situace.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky box prsa titul OnlyFans Ellie Scotney Cherneka Johnson