1. června 2023 18:49

Žádné peníze? Na OnlyFans žádný problém! Mladá matka si nahotou vydělává miliony

Hluboko do kapsy? Sebevědomí, sebeláska a dobré geny v kombinaci s profilem na OnlyFans vytáhnou ze šlamastiky i tu největší smolařku. Allie Rae o tom koneckonců ví své.

Veteránka amerického námořnictva, bývalá zdravotní sestra, dnes úspěšná podnikatelka. Každý máme tu cestu k úspěchu jinou, pro Allie Rae byla ovšem obzvlášť trnitá. Ačkoliv v současnosti patří na platformě OnlyFans mezi nejznámější tvůrkyně vůbec a měsíčně do rodinného rozpočtu přináší miliony, své osobní dno poznala celkem zblízka.

Když se totiž kolegové z nemocnice dozvěděli, že si bokem přivydělává nahotou, vedlo to k vyhazovu a společenskému faux pas. 38letá matka tří se tím ale nenechala vyvést z míry na příliš dlouho, krátce na to se s manželem domluvili, že to na OF rozjede naplno, což se nakonec ukázalo jako dobrý tah. Zájem o její obsah totiž raketově vyrostl a dnes zná její jméno statisíce mužů. Jenom na Instagramu ji sleduje už čtvrt milionu lidí. Nakonec tak o své práci řekla dokonce i vlastním dětem.

„Řekli jsme jim to jednou u večeře. Vzali jsme je ven a začali jsme jim to postupně říkat, aniž bychom prozradili příliš mnoho detailů,“ popsala atraktivní Allie. Ta následně dodala, že nejdříve chtěla pouze sdělit, že se živí jako modelka a influencerka, tomu ale nakonec její tři synové příliš nevěřili. Ten prostřední jí pak doslova konfrontoval s tím, jestli dělá OnlyFans. Následně tak přiznala celou pravdu. „Bylo to pro nás celkem šokující a trapné, zároveň se mi ale ulevilo, že sám ví, co OnlyFans je, takže jsme nic z toho nemuseli podrobně vysvětlovat.“

Američanku tak nakonec v jejím podnikání začala podporovat celá rodina což jí ještě dále pomohlo překonat zbylé ostychy, ne že by jich bylo moc. Ostatně jak velká nestyda to je si můžete osobně překontrolovat výše. Odvážnější obsah si už budete muset najít sami.