9. června 2023 13:48

Jennifer Lopez, nebo Emily Ratajkowski? Když slavné ženy vystaví pozadí, stojí to za to

Není zadek, jako zadek. Ostatně herečka Jennifer Lopez, zpěvačka Dua Lipa nebo modelka Emily Ratajkowski o tom vědí své.

Celebrity jsou jako my. Tedy až na to, že vůbec. Mají totiž většinou víc peněz, více pozornosti, a proto taky více času na starání se o svůj vzhled. Nejspíš i proto má tak řada známých hereček, modelek nebo zpěvaček o něco vypracovanější těla, než běžně vídáme na plážích či ve fitku. A pokud nesouhlasíte, pošlete nám adresu vaší posilovny.

My jsme každopádně ti poslední, kdo by si na takové nefér podmínky stěžoval. Ostatně jako fanoušci sexy pozadí si moc užíváme faktu, že se řada známých žen nebojí své krásné zadečky pravidelně odhalovat na sociálních sítích i jinde. Koneckonců, i to je součástí jejich „práce“.

Jenom z poslední doby se tak o slovo přihlásily herečka Jennifer Lopez, herečka a modelka Emily Ratajkowski, nebo například zpěvačka Dua Lipa. Za pozornost ovšem stojí i řada dalších známých tváří, které teď všechny najdete v naší galerii. Ačkoliv se pak nejedná o začátek nové pravidelné rubriky, něco nám říká, že se k tomuhle okénku ještě budeme muset někdy vrátit. Pěkných zadků totiž nikdy není dost.

Sdílejte článek
Štítky Jennifer Lopez Dua Lipa Emily Ratajkowski Gigi Hadid Kylie Jenner Rihanna Camila Cabello zadek Rita Ora