18. července 2023 12:17
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Orlane: Niacinamid jako efektivní řešení pro problematickou pleť

Stěžovala si vaše partnerka na potíže s pletí, které by ráda rychle vyřešila? Udělejte jí radost Supradose koncentrátem Niacinamid. Právě tato látka bojuje na problematických místech s problémy, které trápí každou ženu. S dehydratací, hyperpigmentací, předchází vzniku akné...

Jedná se o jedinečnou novinku s vysokou koncentrací aktivní látky niacinamid, která je v sérech v menších molekulách, takže snáze proniká do epidermis a působí přesně tam, kde má, aby efektivně řešila akutní problémy pleti. Je zázračnou ingrediencí, která by neměla chybět žádné ženě.

Niacinamid si tělo umí vytvořit z niacinu, tedy vitamínu B3, s věkem se ale tato schopnost snižuje. A to má přímou souvislost s projevy stárnutí na pokožce. Niacinamid v epidermis slouží k obnově pokožky a k tomu působí protizánětlivě. Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, kyseliny hyaluronové, zklidňuje podrážděnou pokožku, potlačuje začervenání kůže. Díky antibakteriálním účinkům předchází vzniku akné. Niacinamid podporuje tvorbu a funkci ceramidů, které posilují kožní bariéru a mají za úkol udržet vodu v pleti – aby byla hydratovaná a svěží. Jakmile má ceramidů pokožka nedostatek, strádá a tvoří se na ní vrásky. Kromě toho je niacinamid přírodním antioxidantem, bojuje s volnými radikály.

Díky pravidelnému přísunu niacinamidu do epidermis je pleť dokonalá. Mizí hyperpigmentace v postižených lokalitách, pleť není zarudlá, netvoří se akné, celkový vzhled pleti je mladistvý a vyživený. Je komplexně odpovědný za plnost a objem jednotlivých partií obličeje – což je hlavní faktor mladistvého vzhledu. Udržuje kyselinu hyaluronovou a ceramidy na místě, kde mají být, a zabraňuje tak dehydrataci pleti, která vede k buněčnému stárnutí. Každá kapka tohoto séra dodá na problematická místa 1200 mg účinných látek, což zajišťuje ty nejlepší výsledky.

Vyzkoušejte péči od Orlane:

Supradose koncentrát Niacinamid | 1227 Kč
Po 28 dnech používání ráno a večer tento koncentrát výrazně vylepší stav problematické pleti. Koncentrát je ideální pro redukci tmavých skvrn a viditelných známek stárnutí. Přípravek je vhodný pro každého, kdo touží po vyživené, zářivé a mladistvé pleti bez projevů stárnutí a chronických zánětů.

Značka Orlane dlouhodobě patří mezi prestižní kosmetické značky, které ve výsledku restartují pokožku a její buněčné procesy. S důrazem na tradici a historii francouzské luxusní kosmetiky je právě tato řada tím, co by na toaletním stolku a při kosmetických rituálech chybět nemělo. Celá řada je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech a v každé zemi, aby i klienti se specifickými potřebami pleti našli to, co potřebují, právě v produktech značky s bohatou historií. Seznamte se s Orlane a dělejte radost – jediným nákupem.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.