2. června 2023 14:01

OnlyFans není pouze o nahých fotkách. Modelky přiznaly, jaké nejdivnější věci po nich lidé chtěli

OnlyFans je čím dál oblíbenější platformou, na níž pánové seženou soukromé nahotinky či sexuální videa svých oblíbených modelek. Někteří podivíni se však pouze s nahotou nespokojí a chtějí po dámách úplné zvrhlosti.

Když se řekne OnlyFans, lidem se ihned vyplatí sexy holky, které za zaplacení udělají pro své věrné fanoušky téměř vše. Ostatně, když si muži „předplácí“ právě konkrétní modelku, počítá se s jejím malinko osobnějším a intimnějším přístupem. Jenže zatímco většina chlapů se spokojí s provokativními nahými fotkami, erotickými hrátkami modelky či porno videi, protože jsou evidentně líní najít si je např. na Pornhubu, najdou se zde i muži, kteří mají poněkud výstřednější a úchylnější požadavky.

Ano, některé slečny jdou podobným úchylákům naproti. Na OnlyFans totiž najdete ženy, které podivínům prodávají např. vodu, v níž se koupaly či dokonce vlastní větry a zkrátka se vyžívají v podobných fetiších. Většinou je ovšem na OnlyFans modelkách, kam až hodlají v touze po výdělku zajít. A někdy i ony naleznou hranici, přes kterou nejede vlak.

Experimenty s jídlem

Že dokáže být svět OnlyFans opravdu divné a zvrhlé místo, poznala např. nádherná Bonnie Locket. Ta pro podcast The British Entrepreneur nedávno přiznala, co všechno po ní chlípní zákazníci kdy chtěli. „Jeden muž po mě chtěl, abych se na kameru vydělala do kyblíku,“ řekla modelka s tím, že tuhle žádost okamžitě odmítla. Muž jí pak za nabídku nabízel v přepočtu 20 tisíc korun. „Jeden týpek měl hrozně rád jídlo, myslím, že se tomu říká ‚splashing‘ a chtěl po mě, abych si na hlavu převrhla konzervu s fazolemi,“ přidala Bonnie další požadavek, který jí ovšem tentokrát moc problém nedělal. V jednu nešťastnou chvíli, kdy už měla fazole na hlavě, se však odpojil internet a předplatitel už znovu nezavolal. Bonnie tak za tuhle chuťovku nejenže nedostala zaplaceno, ale potupně seděla zacákaná od fazolí několik minut a čekala na telefonát.

Podpaží i tělní tekutiny

Ani potetované Australance Renee Gracie, která patří mezi velmi vyhledávané modelky na platformě, se podobné žádosti nevyhnuly. „Řekla bych, že nejžádanější prasárničky jsou věci kolem podpaží, jako je olizování a hlazení. Stejné je to i s prděním na videích. Jednou za čas to udělám, ale připadá mi to zvláštní,“ přiznala Renee v jednom podcastu. Někteří fanoušci ji prý žádali i o to, aby rozdrtila banán svými chodidly. „To mi také připadalo trochu divné, ale když to po mě lidé chtějí, nemám s tím problém,“ řekla modelka, která se věnuje také závodění.

Hvězda OnlyFans Dainty Wilder pak zase v jednom rozhovoru prozradila, že po ní jeden člověk chtěl poslat její exkrementy a došlo také na žádosti o jiné tělní tekutiny. Tato modelka ovšem patří mezi OnlyFans hvězdičky, které mají svou hranici jasně danou. „Nikdy v životě bych nikomu neposlala svoje exkrementy, ale čemukoli jinému jsem velmi otevřená,“ přiznala hvězda erotické platformy. OnlyFans je zkrátka šílený svět plný fetišů, který není pro každého.

Sdílejte článek
Štítky OnlyFans požadavky Dainty Wilder Bonnie Locket Renne Gracie