22. listopadu 2022 14:22
Eva Pospíšilová

Mráz vaší partnerce pokožku nezničí. Stačí vědět, jaké přípravky pro ochranu rtů či rukou v chladných dnech používat.

Zima s sebou přináší vrstvení oblečení, Jsou ovšem partie těla, které zachumlat zkrátka nemůžete. I proto je třeba sáhnout po luxusních přípravcích se skvělým výkonem, které exponované partie pečlivě ochrání. Zvolte pomocníky, kteří odvedou všechnu práci, a partnerka budete dokonalá za všech okolností.

Mrazíky s sebou přinášejí změnu odívání. Dekolty jsou zahaleny v oblíbených svetřících, v letošním roce vedou roláky. Jenže právě tímto oblečeném krk a dekolt trpí. Tím, že je pokožka neustále třena mnohdy umělými vlákny, je náchylnější k vysoušení a v této oblasti se tak vytváří množství vrásek, které se s věkem a nedostatkem péče stále prohlubují. A vždy tak prozradí věk své majitelky. Navíc se na těchto partiích vlivem přirozeného procesu stárnutí, okolního prostředí, ale také třeba kvůli nevhodným pozicím během spánku objevují vertikální vrásky. Pleť v těchto místech ochabuje rychleji než v obličeji, ztrácí svoji hustotu a rysy kolem brady se rozostřují. Proto je třeba je důkladně vyživovat, i když jsou skrytá pod vrstvou oblečení. Naproti tomu v chladných měsících roku si jen těžko zakryjeme rty – a ty se vysušují, loupou a chřadnou. Rozhodně nelákají k polibku. Jsou obecně jednou z nejvíce namáhaných partií těla během roku a právě v nastupující sezoně si zaslouží kontrolu, péči a výživu. Rty nemají vlastní tukovou vrstvu, proto je potřeba ji dodat. Ideálně obohacenou o výživné látky. Nelze zapomínat ani na péči o ruce a nehty, které během zimních měsíců taktéž trpí. Proč? Protože právě ruce, kterým se jejich majitelka nevěnuje, respektive hřbety rukou, mohou velice snadno prozradit věk majitelky. Proto je potřaba hydratovat a dodávat živiny pokožce, kterou lze jinak stěží pečlivě hlídat před nepříznivými vlivy počasí.

Vyzkoušejte:

Balzám na rty Orlane – 15 ml / 970 Kč
Balzám, který nejen pečuje o zdraví a hebkost rtů, ale díky kyselině hyaluronové zajistí i viditelně plnější rty a krásný úsměv. Hydratuje 24 hodin, aktivně působí okamžitě po aplikaci, podporuje produkci kolagenu a stimuluje buněčnou výměnu. Jeho součástí je rostlinný extrakt z hlubin oceánů, bohatý na omega 3, 6 a 9. Vašim rtům dá pocit sametové jemnosti, okamžitě je vyhladí a dlouhodobě ochrání.

B21 Extraordinaire Sérum krk a dekolt – 50 ml / 2460 Kč
Nejpokročilejší péče proti stárnutí pro vyhlazení, zpevnění a tonizaci krku a dekoltu. Jemná krémová konzistence se zázračnou silou séra pokožku téměř okamžitě vypne, vyhladí a zpevní. Pozitivně působí na dlouhověkost buněk, hloubkově regeneruje, vylepšuje vnitřní složení pleti, obnovuje a udržuje pružnost, potlačuje známky stárnutí.

Regenerační krém na ruce a nehty – 75 ml / 1197 Kč
Regenerační krém na ruce viditelně eliminuje výskyt pigmentových skvrn a účelně zabraňuje jejich znovuobjevení se. Podporuje buněčnou regeneraci, revitalizuje pokožku a dochází také k obnově ochranné bariéry pleti. Jeho nedílnou součástí jsou dvě inovace: obnovující Structurine a komplex BioWhite. Jejich zásluhou dojde do dvou měsíců k viditelnému omlazení a pokožka získá sjednocený vzhled.

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud, v lékárnách Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.