28. srpna 2023 12:44

Žhavá OnlyFans modelka vyměnila nahotu za celibát. Rozhodla se stát jeptiškou

OnlyFans modelku natolik šokovala zkušenost s rodinou jejího přítele, že se rozhodla stát raději jeptiškou.

Už jsme slyšeli pár hodně divokých příběhů, ten následující je ale přece jen zcela nový level. Italská OnlyFans modelka Emy Buono se totiž rozhodla zahodit nahotu a rozbrečet tisíce svých nadržených fanoušků, aby se stala jeptiškou. Co ji k takovému rozhodnutí přimělo? Jak jinak než chlap.

Teda v tomhle případě konkrétně rodina jejího (již bývalého) přítele, která se totiž náhodou dostala k uniklým nahým fotkám právě sladké Emy. To s mladou modelkou následně tak otřáslo, až našla víru v Boha. Nebo aspoň víru v to, že za své hříchy musí pykat.

Atraktivní Italka se tak rozhodla vydat na dráhu jeptišky, přičemž momentálně touží hlavně po klidu a míru, zatímco se bude snažit zapomenout, že se někdy na OnlyFans připojila. Platforma ji totiž neochránila tak, jak měla, a jakmile se obsah z OF dostal mezi její okolí a blízké, ublížilo jí to takovým způsobem, že ji kompletně přešla chuť vést podobný život.

Ačkoliv je pak Emy nejspíš první OnlyFans modelkou, z níž se stane jeptiška, rozhodně není jediná, komu fotky z platformy unikly na veřejnost. Populární NPC tiktokerka Pinkydoll nedávno hrozila stránce žalobou poté, co své fotky z platformy objevila při běžném vyhledávání na Googlu.