16. května 2024 14:04
Komerční sdělení

Užijte si oblíbené hry kdekoliv a kdykoliv s kapesní konzolí Lenovo Legion Go

Co se stane, když spojíte letité zkušenosti předního výrobce počítačů s nadšením pro mimořádně přenositelná herní zařízení? Vznikne Lenovo Legion Go – jedinečná handheld konzole, se kterou si zahrajete nejnovější herní pecky kdykoliv a kdekoliv.

Výkon herního počítače na dlani

Díky svému mimořádnému vybavení a chytrým vychytávkám Lenovo Legion Go jen těžko hledá konkurenci v oblasti přenosných herních konzolí. Možná je ve srovnání s konkurencí o něco větší, ale to rozhodně není špatně. Právě naopak! Díky 8,8palcovému QHD+ displeji s obnovovací frekvencí 144 Hz si můžete hry vychutnat do nejmenšího detailu. Díky poměru stran 16:10 je displeji více místa pro jakýkoliv obsah a s jasem až 500 nitů můžete klidně hrát hry i venku pod jasným jarním sluncem.

Výkon tohoto zařízení nezpomalí ani ta nejnáročnější hra. O bezchybný chod se totiž stará procesor AMD Ryzen Z1 Extreme v kombinaci s 16GB operační pamětí, zatímco optimální teplotu zajistí čtyři průduchy pro chladnou hlavu i ve chvíli, kdy se necháte naplno vtáhnout do hry.

Ovládání na spoustu způsobů

Každodenní fungování nebo oddychové tahové hry zvládnete na Legion Go pomocí desetibodové dotykové obrazovky. Pro náročnější herní tituly se budou hodit dva ovladače po stranách zařízení, které je možné jednoduše oddělit. Tělo Legion Go pak poslouží jako samostatný displej se stojánkem, na kterém si pohodlně pustíte nejnovější herní pecku. Pravý ovladač navíc můžete upevnit do speciálního stojánku a využít ho v podstatě jako myš, což se bude hodit nejen při hraní stříleček, ale třeba také při prohlížení webu.

Důležitou otázkou pak zůstává výdrž. Baterie handheldu má úctyhodných 49,2 Wh a podporuje systém rychlého nabíjení, se kterým se rychle vrátíte zpátky do akce. Oba ovladače pak mají nezávislou 900 mAh baterii.

Lenovo Legion Go je skvělým parťákem pro všechny zapálené fanoušky počítačových her, kteří chtějí mít prvotřídní herní vybavení neustále po ruce, aby mohli pokořit další a další herní rekordy.