26. května 2023 09:12
Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Svěžest a pokožka bez otoků

Blíží se letní období, a s ním tradičně doba, kdy se krátí svršky a žádná žena jistě nechce vystavovat otoky kolem kotníků či celulitidu. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí ve svém portfoliu jedinečné produkty, díky kterým bude vaše vyvolená vypadat skvěle ať je jakkoliv odhalená. Než začnou horké dny, je namístě pořídit arzenál, který ji podrží za všech okolností.

Na horké letní dny se všichni těšíme. Jenže – při špatném proudění lymfy otékají nohy a zvýrazňuje se celulitida. Na sukňové období a období bez punčoch je dobré vyzbrojit vaši partnerku v předstihu.

Přípravky značky Thermes Marins de Saint Malo obsahují perfektní a vyvážený komplex přírodních látek, které napomáhají tomu, aby epidermis vypadala skvěle, bez jakéhokoliv náznaku celulitidy, a to ani po celodenním stání či pobíhání po kanceláři, provozu či schůzkách. Což zaručeně potěší ji i vás.

Pro lehké nohy bez nežádoucích změn můžeme doporučit:

Zeštíhlující sérum s rosnatkou a řasami | 1185 Kč | 150 ml – 5,07 fl.oz.
Díky účinnému komplexu z rosnatky, což je masožravá madagaskarská rostlina, řas a kofeinu zanechává toto sérum pleť viditelně pevnější a hladší, protože redukuje výskyt pomerančové kůže (prokázaná účinnost po 28 dnech používání).

Svěží tonizační gel na nohy | 795 Kč | 150 ml – 5,07 fl.oz.
Účinné látky tohoto osvěžujícího gelu působí na třech úrovních: Výtažky z koňského kaštanu a řezanky v kombinaci s řasami a mořskou vodou mají tonizující účinek. Esenciální oleje z rozmarýnu a šalvěje přinášejí příjemný pocit pohody. Mentol má osvěžující účinky a přináší okamžitou úlevu.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz