21. prosince 2023 16:50
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Partie těla, které během mrazů, na horách i ve městě trpí. Máte správné přípravky pro jejich ochranu?

Některé partie před chladem chráníte vrstvou oblečení, u jiných to nelze. Co dělat, když potřebujete vypadat skvěle za všech okolností? Zvolit pomocníky, kteří všechnu práci odvedou za vás. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí řešení pro citlivou, zimou namáhanou pokožku. Vyzkoušejte inovativní produkty, které si zamilujete.

Jakmile začnou chladné dny, halíme se do šál, rukavic, nasazujeme čepice. Ale například oční okolí chránit nemohou. Navíc se pod vrstvami oblečení tvoří mikrovrásky, které prozradí věk. Postupně se prohlubují a v létě nemilosrdně odhalí pravdu. Navíc vlivem přirozeného procesu stárnutí, okolního prostředí, ale také třeba kvůli nevhodným pozicím během spánku se objevují vertikální vrásky. Pleť v těchto místech ochabuje rychleji než v obličeji, ztrácí svoji hustotu a rysy kolem brady se rozostřují. Proto je třeba je důkladně vyživovat, i když jsou skryta pod vrstvou oblečení.

Naproti tomu v chladných měsících roku si jen těžko zakryjeme rty – a ty se vysušují, loupou a chřadnou. Rozhodně nelákají k polibku. Jsou obecně jednou z nejvíce namáhaných partií těla během roku, a právě v nastupující sezoně si zaslouží kontrolu, péči a výživu. Nejen rtů samotných, ale i okolí kolem úst, aby se vám nezačaly tvořit tzv. kuřácké vrásky. Proč tomu tak je? Rty nemají vlastní tukovou vrstvu, proto je potřeba ji dodat. Ideálně obohacenou o výživné látky.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Naše tipy:

Elixir Eyes & Lips | 1565 Kč
Elixír pro oční okolí a rty se skvělou jemnou texturou (bez parfemace) přináší společně na inkriminovaná místa sílu PUR MER komplexu a výtažek z hořce (zajišťující lifting zmíněných míst). Nekompromisní síla přípravku během 21* dnů omlazuje a zesiluje kontury očí i rtů.

Sametový krém na ruce a nehty | 465 Kč
Tento lehký nemastný krém s výtažky z hnědých řas a bavlny ruce vyživuje, chrání a zjemňuje, aniž by zanechával mastný film. Vaše ruce jsou šetrně chráněny bez ohledu na roční období.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz