28. března 2024 18:20
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Hydratace jako řešení pro mladistvou pleť, která zdobí

Hydratace je řešením pro každý typ pleti. Jestliže je vláhy v pleti nedostatek, vznikají miniaturní vrásky, které se postupně zvětšují. Obličej vypadá unaveně a povadle. Dopřejte si elixír od značky Thermes Marins de Saint Malo a omládněte. Vaše pleť bude vypjatá, rozzářená a svěží. Díky několika zázračným látkám v krémech, které si zamilujete.

Vhodně zvolený hydratační přípravek dodá pleti vláhu, hebkost a jemnost, předejde tvorbě hlubokých vrásek a ochrání před vnějšími vlivy. Hydratovaná pleť nepodléhá tak intenzivně a rychle stárnutí jako pleť, která není opečovávaná správným přípravkem. Je nutné vědět, že voda jako taková s hydratací moc nepomůže, protože její molekuly jsou tak velké, že do pokožky neproniknou. Proto je správným krokem volit přípravky, která jsou připraveny tak, aby obsahovaly nejen vodu, ale i látky, na které se voda váže. Tedy například ty s retinolem, případně jinými látkami této skupiny.

Kromě správné volby krému pomůže s hydratací také dostatečný pitný režim, skvěle funguje kombinace sér, exfoliantů a olejů. Ty ale na pokožku dávejte vždy v okamžiku, kdy je mokrá. Právě voda pomáhá tomu, aby oleje lépe pronikly, kam mají. Tedy do epidermis.

Hydratace má jiná pravidla v každé věkové kategorii; je-li vám dvacet, stačí doplnit spánek a pitný režim, ve třiceti je třeba zamyslet se nad kvalitou přípravků, které používáte, ve čtyřiceti je kolagen a retinol nezbytností, stejně jako oční krém.

Díky vhodně zvolené kombinaci je vaše pleť dlouhodobě svěží a mladistvá. Není to složité, tak si pocit výjimečnosti dopřejte.

Zkuste naše tipy pro pleť vyživenou a bez známek stresu:

Sérum Redensifying | Thermes Marins de Saint Malo | 2065 Kč
Hedvábná textura séra kombinuje sílu PURE MER komplexu s kyselinou hyaluronovou, aby pleť mohla snáze vzdorovat projevům stárnutí. Díky síle přípravku je pak vypjatá, hydratovaná a zářivá.

Maska Hydra-Gold se žlutohnědými řasami a mořskou vodou | Thermes Marins de Saint Malo | 875 Kč
Maska je opravdovou hydratační lázní a díky komplexu Hydra-Gold obohacenému o žlutohnědé řasy a mořskou vodu dlouhodobě revitalizuje a regeneruje pokožku. Její vodní textura zahalí obličej do závoje svěžesti a jemnosti.

Rozjasňující krém s Himanthalií a mrkví | Thermes Marins de Saint Malo | 1490 Kč
Sametově jemný a zmatňující krém zvýrazňuje zářivost pleti díky kombinaci výtažku z řasy Himanthalia a polypeptidů z mrkve Aurantifolia. Pleť je chráněna před každodenním stresem (znečištění, únava…) a omezuje zarudnutí nebo vysušení.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz