19. dubna 2023 17:18

SaSaZu hostila historicky první TOP STAR & PLAYBOY PARTY

Hvězdná party nabitá strhujícími vystoupeními, famózním jídlem a především krásnými ženami se uskutečnila 12.3.2018 v pražské restauraci SaSaZu.

Playboy a televizního magazínu TOP STAR proběhl za přítomnosti mnoha známých tváří stylový večírek nesoucí se v duchu mejdanů amerického PLAYBOYe. Mezi hosty nechyběla Eva Perkausová, která odstartovala novou éru světoznámého časopisu Playboy v Čechách. Událost si nenechal ujít ani šéfredaktor české odnože Vlado Olexa a neuvěřitelná byla koncentrace krásných žen. Pozvání mimo jiné přijala Sabina Laurinová, Vlaďka Erbová a Dominika Mesárošová. Všechny se již v minulosti samy objevily na obálce legendárního pánského časopisu. Událost ozdobili též sexy Playboy zajíčci.

Večerem, který se pyšnil bohatým programem, provázela okouzlující Laďka Něrgešová. Na závěsném kruhu oslnila svým akrobatickým vystoupením talentovaná Kristina, hudební zážitek zajistila hvězda české rockové scény Marta Jandová. Umělecký program byl zakončen Pole Dance. Hosté měli možnost ochutnat nové menu SaSaZu, Není co více dodat. Fotografie z party mluví za vše.

Sdílejte článek
Štítky Roman Šebrle party restaurace Eva Perkausová Marta Jandová Laďka Něrgešová Playboy Česko Sabina Laurinová SaSaZu Vlaďka Erbová