28. prosince 2023 16:40
Komerční sdělení

Novinky od PanzerGlass™ pro řadu telefonů iPhone 15 v hlavní roli s novými typy tvrzených skel a kryty s revoluční technologií D3O

Dánského výrobce PanzerGlass™, který se zaměřuje na prémiovou a extrémně odolnou ochranu chytrých zařízení, jistě není potřeba představovat. S uvedením nové řady telefonů iPhone 15 ale představil své inovované a ještě odolnější příslušenství. Vybírat lze tvrzená skla v mnoha variantách, oblíbené kryty HardCase a ClearCase vylepšené revolučním materiálem D3O nebo ochranu jednotlivých čoček fotoaparátů – HOOPS, která nijak nezkresluje výsledky pokročilé fotosestavy, a to ani za použití blesku.

Nejlepší se stalo ještě lepším

Tvrzená skla PanzerGlass™ pro modely iPhone 15 přinášejí vysokou odolnost, zajímavé variace a značně zvýšenou ochranu proti poškrábání – třikrát vyšší oproti loňským sklům určeným pro řadu iPhone 14 – a nerozhodí je tak ani přímý střet s klíči v jedné kapse. PanzerGlass™ skla navíc lze až dvěstěkrát aplikovat bez ztráty funkčnosti.

Nejprodávanější verzi skel PanzerGlass™, pokrývající celou přední stranu telefonu, označovanou jako Ultra-Wide-Fit, si lze koupit v mnoha různých variantách podle stylu využití. Kromě klasické 100% křišťálově průhledné verze nechybí v nabídce EyeCare protection sklo, které kombinuje antireflexní vlastnosti pro skvělou čitelnost na přímém slunci – nově se jedná o lesklé sklo namísto matného a filtr proti modrému světlu, který se stará o pohodlí a zdraví očí při sledování obrazovky telefonu před spaním. I přes tyto vlastnosti navíc sklo téměř nezkresluje barevné podání displeje. Ani tento rok nechybí stále populárnější varianta s filtrem pro ochranu soukromí, která zabraňuje okolí vidět obsah obrazovky uživatele.

Revoluční kryty s materiálem D3O

Značného vylepšení se dočkaly i velmi oblíbené kryty PanzerGlass™ HardCase a PanzerGlass ClearCase. ClearCase je tvořen tvrzeným sklem o tloušťce 0,7 mm a odolným TPU rámečkem s 44% podílem rostlinného obsahu – D3O Bio. Kryt nechá naplno vyniknout jedinečný design telefonu a zároveň ho díky trojnásobné certifikaci Military Standard ochrání i při pádu z výšky 3,6 metru. HardCase jde ještě dál a splňuje certifikaci Military Standard dokonce čtyřnásobně. To znamená, že přežije i pád z 4,8 metru. I tak si zachovává průhledný design a je vyroben z odolného 100% recyklovaného polykarbonátu na zadní straně a stejně jako ClearCase z TPU rámečku s 44% podílem D3O Bio. Oba kryty zaručují, že i při ošklivém pádu se budou telefony iPhone řady 15 cítit jako v bavlnce.

D3O se ve své syrové podobě chová jako kapalina, kde molekuly materiálů volně protékají, což tomuto materiálu dává měkkost a pružnost a díky tomu je výsledný produkt schopen pohltit značné množství energie při nárazu. D3O se aktuálně nejvíce používá u chráničů na motocykly, jako je helma, rukavice nebo chrániče končetin a zad. Nejen díky své odolnosti, ale hlavně pružnosti je zde velmi oblíbený.

PanzerGlass™ ClearCase a HardCase pro novou řadu iPhone 15 jsou tak vůbec prvními ochrannými kryty pro mobilní telefony, ve kterých byl tento revoluční materiál použit. V samotných krytech se nachází v jeho rámečcích a zajišťuje, že kryt dokonale odpruží i ty nejdrsnější pády na beton nebo kámen. Materiál byl navíc uzpůsoben do barev rámečku krytů, tedy do černé a průhledné. Samozřejmostí je pak, stejně jako minulý rok, plná kompatibilita s MagSafe u HardCase a částečná u ClearCase.

Už žádné „Ups“ s PanzerGlass Hoops

PanzerGlass™ Hoops jsou ochranná skla na čočky fotoaparátu, které nejen maximálně chrání pokročilou fototechniku nových telefonů, ale hlavně nijak nezkreslují výsledné fotky, a to ani při focení s bleskem. Oproti běžným ochranám na modul fotoaparátu jsou PanzerGlass™ Hoops tvořeny samostatnými skly pro každou čočku zvlášť. Skla jsou tvrzená, odolná vůči poškrábání a nerozhodí je ani pád na kamennou podlahu. Po svých stranách jsou zakončena tenkým hliníkovým rámečkem, který zabraňuje jakémukoliv zkreslení fotografií. I zde je aplikace díky přítomnému aplikátoru, pomocí kterého se nalepí všechny kroužky najednou, otázkou chvilky. Vybírat lze z mnoha barevných provedení včetně varianty z titanové slitiny.

PanzerGlass™ produkty lze koupit u všech známých prodejců. Více informací na ochrandisplej.cz.

Sdílejte článek
Štítky sklo odolnost mobilní telefon bezpečí ochrana kryt PanzerGlass D3O