29. listopadu 2022 14:12
Komerční sdělení

Dokonalý orgasmus již za pár kliknutí

Sex je náš, dělá dobře mně i tobě. Proč si ho tedy trochu neozvláštnit něčím novým? Přinášíme vám pár tipů, které vám pomohou v cestě za dokonalým orgasmem.

Tak schválně, kolik erotických hraček jste za život vyzkoušeli? A kolik jich máte doma? A kolik jste jich tajně chtěli vyzkoušet, ale neodvážili jste se? Pojďme si svět hraček pro dospělé trochu přiblížit a třeba vás inspirovat k novým zážitkům. Na e-shopu www.sexshop51.cz je opravdu široký výběr erotických pomůcek pro muže, ženy i páry, takže jistě najdete něco, co posune vaše orgasmy na novou úroveň.

Ve dvou si přece vystačíme, ne?

Říkáte si, že nepotřebujete domů pořizovat žádnou erotickou hračku, když máte v posteli partnerku? To je velká chyba! Za prvé tu neopomeňme zmínit, že drtivá většina žen se čistě z penetrace neudělá a k dosažení orgasmu je nutné stimulovat její klitoris. A buďme k sobě upřímní – na takové věci mnohdy v zápalu vášně a rychlých pohybů nezbývá tolik prostoru, a ženy se tak chtě nechtě musí smířit s tím, že vyvrcholí později než partner. Často to bohužel dopadá tak, že muž po výstřiku odpadne a žena si to nakonec jde udělat sama právě s nějakým umělým kamarádem. Cest ke společnému vyvrcholení je hned několik a jednou z nich může být například párový vibrátor. Těch samozřejmě existuje celá řada a některé dokonce zvládnou při sexu stimulovat vás oba, takže si vibrace užije vaše drahá polovička i váš penis! Pokud se hned necítíte na přizvání erotické hračky do vaší ložnice, zkuste se porozhlédnout například po tekutém vibrátoru, který prohloubí sílu orgasmu.

Cesta byla suchá, místy mokrá

Tohle asi každý z nás dávno ví, ale určitě neuškodí, když si to připomeneme. Základem dobrého sexu je správná lubrikace. A schválně zmiňujeme, že správná, protože lubrikantů je na trhu opravdu mnoho, a ne každý lubrikant se hodí na každou hračku či aktivitu. Proto doporučujeme před pořízením erotické pomůcky nastudovat také to, s jakým lubrikantem ji můžete používat. Nejčastěji nešlápnete vedle s lubrikačními gely na bázi vody, které se hodí právě na erotické hračky, ale už méně třeba na aktivity, kde je potřeba pořádná kluzkost, například anální sex. Na ten je vhodnější spíše silikonový lubrikant, nebo pokud potřebujete – lubrikant se znecitlivujícím účinkem, který vám mimo promazání nabídne ještě anestetika ve svém složení, díky čemuž bude anální sex příjemnější i pro ty, kteří z něj mají obavy.

Masturbujte pro lepší psychické zdraví

Náš běžný život je v dnešní době spojený s velkou dávkou stresu a napětí. Masturbace je skvělým způsobem, jak se zrelaxovat a uvolnit. Samozřejmě, že svět erotických pomůcek myslel i na tuto aktivitu, a proto dnes seženete masturbátory různých tvarů, velikostí a funkcí, o kterých se vám možná nezdálo ani v těch nejdivočejších snech. K těm běžnějším pomůckám se řadí například masturbační vajíčka či umělé vagíny, které uvnitř často skrývají různé výstupky, díky kterým váš penis zažije neobyčejnou stimulaci. Slyšeli jste ale o tom, že dnes můžete pořídit například masturbátor, který dokáže napodobit sání, takže je požitek z masturbace téměř nerozeznatelný od orálního sexu (a navíc má jistě delší výdrž než většina žen)? Nebo masturbátor s hlasovou stimulací, který s každým přírazem svůdně zavzdychá ženským hlasem? Tyto a mnohé další seženete na www.sexshop51.cz.

Vybírání hračky může být skvělý způsob, jak se s partnerkou ještě lépe poznat. Listujte společně stránkami sexshopu a zjistěte, u čeho se vám oběma zrychlí tep a vaše pohledy střetnou. Nebojte se nechat si s výběrem pomoci, na Sexshopu 51 vám velmi rádi poradí. Se slevovým kódem PLAYBOY22 navíc dostanete slevu 10 % na celý nákup!