26. března 2024 18:02
Eva Pospíšilová

Česko na grilu – záchranka na place, podlý frajer a další detaily

Soutěžní show Česko na grilu není vůbec jen selanka plná záběrů na zapadající slunce, rozpálené grily a ovce popásající se opodál. V průběhu druhého dílu si Dominika neopatrnou manipulací s nožem při krájení mrkve téměř uřízne kus prstu. A to tak, že jí zranění musí ošetřit na místě zdravotník.

Z místa, kde je Dominika ošetřována, bude na Denisu křičet, že je třeba otočit batáty. To záchranář okomentuje slovy, že je horší než hokejistka. Dominika vysvětluje: „Adrenalin udělal svoje, vůbec jsem to nevnímala, bolet to začalo až pak. Jsem ale pyšná na Denisu, jak to vše zvládla. Moc nám pomohla.“ Jenže Dominiky zranění znamená, že Denisa je na tvorbu soutěžního úkolu po nějakou dobu úplně sama. Jak to dopadne a budou holky excelentně vařit stejně jako v předchozím kole, nebo kvůli tomu, že chybí jedna ruka, skončí v rozstřelu?

David s maminkou se dál budou hádat – respektive David bude na Vieru vysloveně nepříjemný, čehož si začnou všímat i ostatní a tohle Davidovo chování jim bude vadit. Opravdu je slušné, aby se syn takto choval k mamince, a omlouvat to může čímkoliv?

Grilovat budou soutěžící v tomto týdnu pro skauty. A Don začne komentovat přímost Daniely i její vztah ke skautingu. „Vím, že skauti jsou poctiví, slušní, takže to chtějí hodnotit správně, chtějí být zkrátka spravedliví,“ popíše přístup k hodnocení Daniela. Ale to je voda na mlýn Donových intrikánských myšlenek. „Danča si tam zkrátka hodila takové promíčko na skauty a možná jedno, dvě srdíčka ohřála,“ vysvětluje, že Danielino hodnocení skautů nemuselo být úplně upřímné.

Skauti budou nadšení z naservírovaného jídla, méně už porotci. „Mně na tom vadí jedna věc: „Když už se rozhodneš dělat dvě omáčky, neměly by být nalité takhle vedle sebe. Pak to končí syndromem zahraničního zájezdu, kdy ty lidi si naberou z bufetu na talíř všechno, a pak se divěj, že to každej den stejně chutná,“ ohodnotí šéf Zdeněk Pohlreich plating Dona a Michala.

Další zajímavé momenty, které dokážou, že grilovačka nemusí být jen selanka, uvidíte v druhém dílu pořadu Česko na grilu v sobotu 30. 3. ve 20.15 na Primě. A už nyní na prima+.