26. června 2023 14:24

Ariana Grande slaví 30. narozeniny. Podívejte se na sexy fotky, kterými okouzlí každého chlapa

Nejsou narozeniny jako narozeniny. Když totiž třicátiny slaví jedna z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Ariana Grande, je to velká věc.

Ne tak mladá jako Billie Eilish, ale ani tak stará jako Taylor Swift nebo Lady Gaga. Ariana Grande čerstvě oslavila své třicáté narozeniny, čímž se oficiálně posunula do kategorie dospělejších popových zpěvaček. Neoficiálně tam však nejen díky své hudbě patří už delší dobu.

Coby popový idol ji samozřejmě stále sleduje spousta mladých dívek a chlapců, své fanynky a fanoušky ale má i v řadách dospělých mužů či žen. Možná i proto přistupuje ke své internetové image v posledních letech daleko zodpovědněji, než na co jsme obvykle u hvězd jejího věku zvyklí.

Naposledy například Grande reagovala na některé nenávistné či shazovací komentáře k jejímu vzhledu. Zpěvačka se nedávno ukázala s novou vizáží platinové blondýnky, řada lidí to však komentovala tak, že vypadá nemocně, takže se ihned rozjely všelijaké spekulace o jejím zdraví.

Nakonec toho bylo tolik, že se zpěvačka rozhodla na vše reagovat vyjádřením na TikToku, ve kterém uvedla, že se jí naopak velice daří oproti období, kdy jí ostatní paradoxně považovali za nádhernou a zdravou. Tehdy byla nešťastná, brala antidepresiva a týrala se ohledně jídla. Posléze tak fanouškům vzkázala, že nikdy neví, co se druhému člověku může honit hlavou nebo v životě dít, a proto je lepší být radši laskavý a přátelský než toxický a negativní. K tomu nemáme co dodat, tak všechno nejlepší a na další dekádu plnou kvalitní hudby i výchovy mládeže.