Playmate a pictorialy únorového vydání

27. ledna 2024 18:40

V únorovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Žhavá experimentátorka…

V prvním pictorialu únorového vydání představujeme žhavou krásku z Budapešti. Když se VIVIEN SÁSDI objevila v maďarském Playboyi, okamžitě nás zaujala. O metr osmdesát vysokou blondýnu s nádhernými ňadry a křivkami připomínajícími přesýpací hodiny, která navíc v posteli s oblibou experimentuje, jsme se s vámi rozhodně chtěli… a museli podělit. Co říkáte?

Svět ohromující elegance a umělecké vášně…

Playmate a cover star druhého čísla roku 2024 MISS MIRANDA, rozená Miranda Barrie, je praprapraneteří slavného spisovatele a dramatika J. M. Barrieho, jehož proslavila postava Petra Pana. Miranda proslula jako burleskní umělkyně a modelka s genetickými vlohami, které jí přisoudily nejen výrazný talent, ale i odvahu vstoupit na scénu a prozkoumat její hranice. Studovala na prestižní Chelsea College of Art v Londýně a do světa burlesky vstoupila už ve svých sedmnácti letech. S fascinující rychlostí si vydobyla status velmi oblíbené a vyhledávané hvězdy londýnské scény. Záhy Miranda obdržela americké vízum vyhrazené pro umělce s mimořádnými schopnostmi a přesídlila do Los Angeles. Na tamním jevišti se stala ikonou a se svými vystoupeními začala podnikat cesty do celého světa. S úspěchem na pěti kontinentech a nekonečným elánem Miss Miranda dál posunuje hranice burleskního umění. Vítejte v jejím kouzelném světě!

Život, smích a láska…

Závěrečný pictorial únorového čísla patří nizozemské modelce ESMÉ CORDUS. Tato rozesmátá a spontánní sympaťačka aktivně vyhledává dobrodružství a ráda poznává nové lidi. Její vášní je hudba, s oblibou hraje jako DJ a miluje tanec. Možná i proto se pohybuje poslední dobou hlavně na ostrově Ibiza, který je pro ni rájem nejen vyhlášených hudebních radovánek, ale i ideálním místem, kde se může koupat a opalovat nahá. Snem Esmé je vila s velkým bazénem právě na Ibize a po boku inteligentního muže…