14. června 2024 10:39

Zemětřesení v UFC! Jiří Procházka si to rozdá s Pereirou už za dva týdny

Jiří Procházka: Chci v nás Češích probouzet větší hrdost

Tak to byl velký fofr! Vytoužená odveta je tady, zápasník MMA Jiří Procházka bude chtít srovnat s účty s Brazilcem Alexem Pereirou už za dva týdny. Oba borci si to rozdají už 29. června v Las Vegas.

„Po mém posledním vítězném zápase v UFC jsem si zažádal o dalšího soupeře a UFC mi vyhovělo. Tudíž je tady titulová šance, titulový souboj, Alex Pereira. Je přede mnou příprava a všechny věci, které k tomu patří, tak jdeme do toho,“ uvádí český samuraj v exkluzivním vyjádření pro CNN Prima NEWS.

„Možná je pro mě i lepší, že je to v co nejkratší době. Protože zápas bude hned navazovat, nebudu mít delší proluku. Můžu si nyní vzít, co mi hrálo v hlavě poslední dva roky,“ dodal český bijec při rozhovoru s Ondřejem Němcem.

Srovná Procházka účty?

„S tím, co Alex předvedl v posledním zápase, mám o to větší chuť jít a čelit mu. A předvést… Já sám nevím co, ale něco, co zapne sama ta chvíle. Podřídím vše tomu, abych zvítězil,“ odhodlaně dodal jednatřicetiletý český bojovník.

Turnaj UFC 303 se odehraje opět v lasvegaské T-Mobile aréně, kde 13. dubna Procházka porazil technickým knockoutem posledního soupeře Aleksandara Rakiče už v druhém kole.

Původně měl v hlavní bitvě večera nastoupit nejslavnější MMA bijec Conor McGregor proti americkému ranaři Michaelu Chandlerovi. Už dlouho se ale spekulovalo, že bouřlivý Ir do duelu nenastoupí, což se potvrdilo. Je údajně zraněn. O hlavní střet turnaje s číslem 303 se tak postarají Procházka s Pereirou.

Sdílejte článek
Štítky zemětřesení Las Vegas T-Mobile Conor McGregor UFC Jiří Procházka Michael Chandler Ondřej Němec Alex Pereira