22. února 2024 18:29
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Zázrak pro vaši pleť. V době, kdy spíte, Youth Filler Masque pracuje za vás. Takže se každý den ráno probouzíte svěží a mladistvě vypadající.

Zázrak díky svému složení se může stát vaší každodenní, respektive každonoční rutinou. Chytrý přípravek, který pracuje za vás a díky jeho síle se probouzíte mladší, odpočinutější. Mimické vrásky jsou minulostí, pleť je sjednocená a rozzářená. Seznamte se se silou Youth Filler Mask z řady B21 Extraordinaire.

Představte si pobyt na pustém ostrově jen s jediným kosmetickým přípravkem. Který by to byl? Být vámi, rozhodně by na takové expedici stála za zvážení právě maska Youth Filler Masque. Jedná se o luxusní recepturu ztělesňující účinnou funkčnost a podtrhující tak definici výjimečnosti.

Intenzivní vyhlazující a vyplňující pleťová maska dodává své cenné účinné látky – 21 aminokyselin extrahovaných z kmenových buněk kosatce bledého do každé vrstvy pokožky. Kromě toho navíc vyplňuje pleť a eliminuje lineární a mimické vrásky. Pleť okamžitě získá svou hedvábnou, hutnou a svěží texturu. Obličej vypadá hladší, zářivější a s menším počtem vrásek.

Tato maska je skvělá díky své jedinečné textuře, která se snadno rozplývá a vpracovává krouživými masážními pohyby do pokožky, čímž poskytuje okamžitý komfort.

Je jedinečná v tom, že pro vaši krásu a mladistvý vzhled pracuje v noci. Zkuste si ji v tenké vrstvě nanést na obličej před spaním – a ráno smyjte. Díky dlouhé době působení bude vaše pleť mladistvá, hebká a zářivá, takže už nebudete potřebovat další přípravky pro dokonalý vzhled. V jednoduchosti je krása a dokonalá kombinace účinných látek je perfektním řešením pro vaši anti-age rutinu.

Doporučení: Aplikujte 2–3x týdně na obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očních kontur. Nechte působit deset minut, během kterých pokožku můžete masírovat. Ideální pro následné odstranění masky je Vivifying Lotion z řady B21. Následně pokračujte v krocích své běžné B21 beauty rutiny.

Vyzkoušejte:

YOUTH FILLER MASQUE | Luxusní maska pro mladistvý vzhled pleti | cena 4330 Kč

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.