15. listopadu 2022 21:15

Ve světě boduje série British Channel 4: My Massive Cock

Prostřednictvím velmi povedeného dokumentu se tak diváci dozvěděli, že všeho, tedy i velkých penisů, je moc. Jeho hrdinové se potýkají kvůli rozměrům svého životadárného orgánu s celou řadou problémů, včetně uplatnění na pracovním trhu.

Není co závidět

Je pravda, že Joe neusiloval o pracovní pozici gigola, která je pro něj vzhledem k rozměrům penisu předurčena, ale o standardní zaměstnání bohužel nezavadil. „Po pohovoru mi bylo sděleno, že práci nedostanu. Jevil jsem se sice jako nejvhodnější kandidát, nicméně údajně jsem se choval nevhodně. Komise nabyla dojmu, že jsem měl po celou dobu pohovoru erekci, určitě jsem si měl vzít jiné kalhoty,“ konstatuje Joe, který dále uvedl, že mu velký penis brání vést normální život. Musí mít totiž prádlo na zakázku za 358 dolarů se speciálním „pouzdrem“, ze kterého jeho mužská chlouba jen tak nevypadne. „Mám stejně velký penis jako předloktí,“ uvedl v rozhovoru pro magazín Metro.

To pětatřicetiletý Scott řeší jiný problém. Touží po vztahu, leč nabyl dojmu, že se díky šířící šeptandě ohledně velkosti jeho pětadvaceticentimetrového ztopořeného penisu těší oblibě dívek a žen nikoli kvůli splynutí duší, ale pouze těl. „Moji kamarádi mi závidí, jejich narážky beru s humorem, jenže to někdy začíná být únavné. Nechci být cílem žen, které touží v první řadě po tom, abych se stal jenom součástí jejich portfolia,“ vysvětlil v rozhovoru pro Mail Online.

Penisům vládnou Latinos

Nelze vyloučit, že případné pokračování dokumentu My Massive Cock se bude odehrávat v Jižní Americe. Internetová lékárna From Mars totiž před časem realizovala průzkum v 86 zemích s cílem určit destinace, ve kterých se nacházejí muži s největším penisem. Z průzkumu byli vyloučeni respondenti, kteří předtím prokazatelně podstoupili nějaký chirurgický zákrok na své mužské chloubě s výjimkou obřízky, a jedinci, kteří uvedli, že se v minulosti léčili s erektilní dysfunkcí.

Víceméně se potvrdily závěry předchozí vědecké studie British Journal of Urology International, podle které se průměrná délka penisu pohybuje v rozmezí 4,7 palce (klid) a 5,9 palce (ztopoření), přičemž 1 palec = 2,54 centimetru.

Z prvenství se těšili vlastníci penisů z Ekvádoru, po ztopoření dosahuje průměrná délka jejich penisů 17,61 cm, následuje Kamerun (16,67 cm) a Bolívie (16,34 cm). Čest starého kontinentu zachraňuje Nizozemsko, oranjes mají stejně velké penisy jako Kubánci, 15,87 cm stačí na dělené osmé místo. Dále si ze zemí Evropské unie vede nejlíp Francie (15,74 cm), Švédsko (15,08 cm), Bulharsko (15,02 cm) a Maďarsko (14,77 cm). Česká republika se do výběru 86 nejlepších nedostala, byť není pravděpodobné, že nestačíme ani na poslední Kambodžu (10,04 cm). Na druhou stranu, v případě slovního ataku ve smyslu: „Ty jsi velký penis,“ můžeme urážku vyvrátit statistickými údaji.

Kdo si počká…

V reakci na britský seriál přinesl list The Guardian výpovědi několika žen, pro které se kvůli velkým penisům stal sex víc traumatem než potěšením. Dámy se svěřují s tím, že rady ohledně lubrikantu nefungují a zatím nedospěly do stadia svěření se s problémem svému lékaři. Jak jedna z žen uvádí, že s partnerem celou záležitost probrala a místo odpovědi: Co by za to jiné daly, se jí orgasmu dostává prostřednictvím orální, případně manuální stimulace. Přesto dotyčné chybí intimita spojení s klasickým sexem. Ze strany americké psychoterapeutky Pamely Stephenson Connoly se dotyčné dostalo odpovědi, že se svými obtížemi rozhodně není sama a možná bude potřebovat návštěvu sexuálního terapeuta. Rozhodně by ovšem neměla připustit průnik penisu svého partnera do vaginy, dokud si nebude jistá, že jí sex místo utrpení přinese požitek. Nic proti Pamele, ale zatímco dobrá rada je nad zlato, její odborné vyjádření nemá hodnotu ani hlušiny.

Sdílejte článek
Štítky vztahy sex penis dokumentární film délka penisu