18. srpna 2023 11:48

Týnuš Třešničková šla do plavek a opět nezklamala. Žhavé youtuberce to stále sekne

Slavná youtuberka Týnuš Třešničková vyrazila k moři. V plavkách je stále neuvěřitelně sexy.

Čas sice letí neúprosně dál a doby, kdy youtuberka Týnuš Třešničková byla vzorem a inspirací všem mladým dívkám, které hltaly její videa a stalkovaly její Instagram, jsou už nejspíš nenávratně pryč. To ale neznamená, že by známá Týnuš přestala být influencerkou komplet – stále se na české youtuberské scéně pohybuje a pořád patří k těm nejznámějším a nejúspěšnějším – mezitím už ale má i jiné činnosti.

Když ale zrovna nepracuje nebo něco nezařizuje, užívá si exotických dovolených po boku svého zámožného přítele jako například nyní na Maledivách. Selfíčky a fotkami z luxusního resortu ostatně zasypala celý svůj Instagram a jestli se naopak něco vůbec nezměnilo, tak je to fakt, že to téhle mladé české krásce pořád neuvěřitelně sekne. A to zejména, když se svleče do plavek.

Týnuš si navíc už krátce po své tragické nehodě v Turecku, kde skončila s vážnými popáleninami v nemocnici, zvykla na své jizvy, a naopak se absolutně nebojí je ukazovat navenek a tím pádem v pohodě normalizovat – což je mimochodem věc, za kterou ji patří velký respekt. Každopádně na ty nejlepší kousky z jejího Insta se teď můžete mrknout i v naší galerii.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky plavky Maledivy Instagram youtuberka influencerka Týnuš Třešničková Sexy