15. září 2023 11:14
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Toužíte po perfektní pleti? Základem je každodenní péče, a především neustálá hydratace...

Podzimní plískanice často svádí k pocitu, že v tomto období pleť potřebuje jen výživu, nikoli hydrataci. Omyl. Správná kombinace obojího je jediný způsob, jak vypadat i v době nadcházející skvěle.

Požadavky na vzhled dokonalé pleti jsou stále vyšší. A na trhu je stále více přípravků. Kdo se v nich ale má vyznat? A navíc, každý odborník tvrdí, v závislosti na trendech, něco jiného. Jeden to, že je třeba hydratovat, jiný, že hydratace do rutiny chladných dní nepatří. Jak to tedy je? A kdo se má vyznat v tom, zda používat ten či onen přípravek? Jak dosáhnout toho, aby pleť byla lesklá, ale nevypadala mastně, působila na pohled i na dotyk sametově, jako u vaší oblíbené influencerky, která si ale k péči přidává ještě několik filtrů? Pokud chcete mít tvář dokonalou, stačí jediné. Zvolit správnou skladbu produktů pro svou pleť. A ano, novinkou je, že primer mezi produkty denní potřeby nepatří. I bez podkladové báze totiž můžete na své tváři vykouzlit dokonalý look přesně podle své volby. Jak na to?

Vaše pokožka by měla být především vždy a za všech okolností hydratovaná. A pozor, hydratovat potřebuje i pokožka, která je mastná nebo rychle se mastící. Každá pleť potřebuje ve svých sférách udržovat vodu, protože jakmile ji nemá, vadne. Jak na výběr denního krému? Je-li vaše pleť sušší, sáhněte po hutnějším denním krému, smíšená pleť vyžaduje kombinaci hydratačního oleje a hydratačního gelu. Na sušší partie pak vyživující přípravky, na mastnější zóny ideálně aplikujte hydrataci bez dalších složek. Oční krém aplikujte za všech okolností a nikdy nezapomínejte na důkladné odlíčení. Náš tip: Přípravky nikdy nerozmazávejte do ztracena, ale do pokožky je výhradně vklepávejte. Lépe vytvoříte ochrannou vrstvu, podklad pro další dekorativní kosmetiku.

Tipy, které musíte vyzkoušet:

Super Hydratant Light krém | 50 ml | 2935 Kč

Super Hydratant Light krém značky Orlane je inovativním kosmetickým produktem s neodolatelně lehkou, a přitom intenzivní hydratační texturou. Hydratuje pleť, přispívá k regeneraci buněk, viditelně omlazuje pleť, distribuuje vodu přesně do stavu optimální hydratace pleti. Nový přípravek cíleně řídí produkci hydratačních molekul pleti a podporuje obnovu buněk. Výtažky z vodních rostlin v něm obsažené pomáhají zachytit, udržet a znovu distribuovat vodu přesně podle potřeb vaší pleti.
Použití:
Nanášejte ráno a večer. Můžete aplikovat samostatně nebo na sérum.

Fermete Thermo Active Sérum | 30 ml | 330 Kč

Tajemství tohoto séra tkví ve využití zahřívacího efektu, který pomáhá zvednout kontury ochablé pleti. Produkce kolagenu pak obnovuje mladistvý vzhled pleti. Podporuje tvorbu a stahování vláken kolagenu, modeluje jednotlivé obličejové partie, tvaruje kontury obličeje, čistí a rozzáří pokožku. Zpevňující sérum je obohaceno o turmalínový extrakt, který pleť zahřívá, a tím zvyšuje produkci nového kolagenu. Další jeho složka – žitný extrakt – zvětšuje buňky produkující kolagen. Za rozjasněním a rozzářením rysů pak stojí čisticí extrakt ze zeleného čaje. Extrakt z ovsa vytváří na pokožce příjemný liftingový film, díky kterému jsou výsledky okamžitě patrné.
Použití: V tenké vrstvě nanášejte ráno a večer pod obvyklý pleťový krém. Při aplikaci se vyhněte konturám očí a rtů.

Creme Royal Lotion | 130 ml | 479 Kč

Součástí denního rituálu by měla být aplikace Creme Royal Lotion. Udržuje mladistvý vzhled a aktivuje krásu pokožky. Podporuje účinnost všech dalších produktů z řady Royal, zpomaluje stárnutí pleti, stimuluje obranné a regenerační mechanismy pleti, hydratuje. Bohatá a luxusní fluidní textura aktivního Lotion Creme Royal bude skutečným požitkem a potěšením pro vaši pleť. Poskytne jí základní péči a připraví ji pro další pečující produkty řady Creme Royal proti stárnutí.
Použití: V tenké vrstvě nanášejte na odlíčenou pleť před použitím séra a krému. Aplikujte jemným vklepáváním konečky prstů nebo pomocí vatového tampónku.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.