1. července 2024 11:19

7 nejbrutálnějších výstřihů letošních Varů! Plus jeden bonus za odvahu

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech není zdaleka jen o filmech. Čas mez projekcemi a oceňováním tvůrců i protagonistů vyplňuje řada večírků, na kterých nejen slavné ženy převádějí své klenoty. Všech tvarů a velikostí. Své, půjčené i ty, které jsou dílem šikovných klenotníků. A pak taky prsa. Pojďte se podívat, na ty nejodhalenější dekolty prozatímního letošního festivalového dění.

Kate Matl (45)

Pokud by se vyhlásila soutěž o největší, a tedy nejbrutálnější výstřih letošního ročníku filmového festivalu v Karlových Varech, první místo by si pro sebe jednoznačně urvala Kate Matl. Aspoň prozatím. Zpěvačka rodným jménem Kateřina Mátlová dorazila na představení filmu Zápisník alkoholičky v krátkých bílých šatech sice s dlouhými rukávy, zato s výstřihem ve tvaru písmenem v končícím jen těsně nad pupíkem. Všem přítomným tak pěnice dopřála pohled na své bujné podprsenkou nezkrocené vnady.

Tereza Ramba (35)

Hlavní hvězda představení filmu Zápisník alkoholičky Tereza Ramba se ovšem nenechala zahanbit. Zelenooká herečka vynesla výrazný model se zlatými flitry a zařídila tak, že se jí do jejích kočičích očí díval jen málokdo. Odvážný model měl totiž nejen velký výstřih, navíc byl i průsvitný. Přítomní si tak mohli prohlédnout jak hereččin dekolt, tak i celou její štíhlou postavu, které daly šaty vyniknout.

Andrea Verešová (44)

Šaty nejen s výstřihem až do pasu, ale i průstřihy na bocích vynesla na UniCredit party Andrea Verešová. Modelka dlouhé roky do společnosti obléká outfity, které nechávají fantazii jen velmi málo prostoru. A tak tomu bylo i případě bílých šatů posetých jistě drahými kameny. Že má Andrea štíhlý pas a plný dekolt se tak mohli všichni zas a znova ujistit. Někdejší misska spíš překvapí, až jednoho dne oblékne outfit, který neodhalí prsa, pas, nohy či záda.

Simona Krainová (51)

I Simona Krainová využila UniCredit party k vynesení pořádně odvážného modelu. V černých minišatech s maxi sakem modelka ukázala jak nohy, tak hrudník díky výstřihu až k pupíku. Dekolt odvážných šatů ozvláštnil řetěz ve zlaté barvě, který měla Simona Krainová nadvakrát omotaný kolem krku, následně spuštěný mezi prsy a ukončený v hlubokém výstřihu. Simona ladila outfit s Jakubem Ponerem.

Podívejte se na rozhovor s Anet X a DJ NobodyListen:

Annet X (24)

Tyhle šaty neměly výstřih. Tohle byl model, jehož horní část tvořily dva pruhy látky, z nichž každý zakrýval jedno ňadro. Pro promenádu na červeném koberci si ho zvolila Aneta Charitonova alias Annet X. Ruku v ruce se svým přítelem Jakubem Strachem známým jako DJ NobodyListen ukázala drobná blondýnka nejen své půvaby v oblasti hrudníku. Díky vypasovanému korzetu si všichni přítomní mohli prohlédnout i zpěvaččin útlý pas, přední rozparek pak odhalil chodidla ve špičatých lodičkách a nohy těsně nad kolena.

Taťána Makarenko (34)

Příležitosti provětrat výstřih a odhalit své vnady se v Karlových Varech chopila i Taťána Makarenko. A rozhodla se tak udělat hned během slavnostního zahájení. Šaty rudé stejně jako koberec vedoucí od limuzíny do hotelu Thermal měly sice dlouhé rukávy, výstřih až k pupíku ale odhaloval velkou část modelčiných vnad. A co neukázal výstřih, to poodhalila látka červeného modelu, když se pod ním Taťáně znatelně rýsovaly bradavky.

Markéta Burešová (30)

Výstřih přítelkyně hokejisty Jakuba Voráčka Markéty nelze označit za až tak „brutální“, jako spíš za laškovný. Partnerka někdejšího kapitána české hokejové reprezentace svůj dekolt totiž ozvláštnila světlou krajkou. Na akci Moët & Chandon nechala z dlouhého oranžového overalu vykukovat podprsenku. Svému dekoltu tak dvojnásobná matka původní profesí zdravotní sestra dala punc něčeho trochu zakázaného, když v něm odhalila kus spodního prádla, který obvykle zakrývají svrchní vrstvy oblečení.

Renato Salerno (32)

A máme tu jeden bonus. Nezaostávají totiž ani pánové. Tedy někteří. Na tradiční akci Moët & Chandon dorazil Renato Salerno nikoli s výstřihem ale pořádnou rozhalenkou. Reportéra, zpěváka a protagonistu reality show Zlatá mládež móda baví a nebojí se tak obléct i to, co by jiní mohli označit za příliš výrazné až extravagantní. Černý top s dlouhými rukávy ozvláštněný v oblasti hrudníku průstřihy Renato doplnil černými šortkami a značkovými pantofli v rudé barvě.

Podívejte se také na zahájení honosné UniCredit party:

Sdílejte článek
Štítky prsa Karlovy Vary Tereza Ramba (Voříšková) Jakub Voráček KVIFF Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Simona Krainová výstřih Andrea Verešová Renato Salerno Taťána Makarenko Kateřina Mátlová KVIFF 2024