27. listopadu 2023 17:10
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: PURE MER Complex jako dokonalá inovace pro zralou pleť

Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s jedinečnou novinkou, kterou rozhodně oceníte. Ultra silný výkon těch nejlepších látek z moře v ucelené řadě přípravků pro vaši pleť. Nenechte ani kousek pokožky prozradit váš skutečný věk.

Dlouhodobým výzkumem byl vytvořen PURE MER COMPLEX, který je obsažen v nové řadě pěsticí kosmetiky ANTI AGE GLOBAL – PURE MER. Jde o výjimečnou kombinaci pěti látek, které jsou 100% aktivními výtažky z toho, co nabízí moře, omývající pobřeží Bretaně. Všechny výtažky jsou pozorně vybírány, kombinovány a nakalibrovány tak, aby měly jedinečný účinek na zralou pleť.

Fungují v synergii a cílí na 5 hlavních znaků stárnutí pleti:

  1. mimické vrásky
  2. jemné linie kolem úst a očí
  3. ochabování pleti
  4. dehydrataci
  5. unavenou pleť

Společně s produkty, které si můžete pořídit v e-shopu, vyzkoušejte prémiové ošetření Global Anti Ageing Treatment! Bojuje se všemi znaky stárnutí: Všechny složky v dokonalé symbióze cílí na eliminaci mimických vrásek, jemných linií kolem očí a úst, ochabování pleti, dehydrataci a unavenou pleť. Díky složkám v přípravcích dodává pleti okamžité viditelné výsledky, které ve spojení s unikátními masážními technikami vedou k okamžitému zlepšení stavu pleti, jejímu zpevnění a omlazení. Přírodní lifting, který odborníci kombinují se specifickými manuálními pohyby, pak následně udržuje dlouhodobý mladistvý vzhled pleti.

Jedinečný způsob kombinování domácí a SPA péče je řešením pro zralou pokožku, která je tak dlouhodobě vyživena, omlazena a doplněna o cenné stopové prvky a minerální látky, které pro svůj půvab dlouhodobě potřebuje.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz