25. ledna 2023 08:25
Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Pro pevnost kontur těla a krásu v nadcházející sezoně

Nijak to nesouvisí s novoročními předsevzetími: Pokud chce být žena krásná, pak se sama sobě věnuje celoročně. A co ženy nejvíc trápí? Statisticky otoky a povislá kůže. Máme pro vás tipy, které v tomto ohledu zaručeně fungují a vy se s nimi můžete blýsknout před svou partnerkou a udělat radost jí a zároveň i sobě.

O pokožku celého těla se jistě každý chceme starat zdravě a efektivně. Navíc s ohledem na to, že je právě pokožka největším orgánem lidského těla a jeho prostřednictvím se do organismu mohou dostávat nejen látky vhodné pro organismus, ale také ty nevhodné. V případně, že sáhnete po kosmetických produktech Thermes Marins de Saint Malo, se vám druhá varianta rozhodně nepřihodí. Značka se oprávněně pyšní mottem: Krása zrozená z moře.

Všechny kosmetické přípravky značky jsou eco friendly. Neobsahují parabeny ani minerální oleje, jejich výroba je čistým přírodním procesem, na jehož konci je balení do skla nebo recyklovatelného plastu. Kosmetika není testována na zvířatech, je určena primárně do SPA, wellness a hotelových beauty center. Pokud si během ošetření důslednou a jedinečnou péči zamilujete, můžete si přípravky pro svou krásu pořídit také v balení pro domácí péči.

Které přípravky se postarají o krásně zpevněné a vyživené tělo?

Naše tipy, které musíte vyzkoušet:

Slimming Action Serum, Drosera & Algae
Zeštíhlující sérum s rosnatkou & řasami | 1185 Kč
Díky účinnému komplexu z rosnatky (masožravá madagaskarská rostlina), řas a kofeinu zanechává toto sérum pleť viditelně pevnější a hladší, protože redukuje výskyt pomerančové kůže.

Fresh Leg Tonning Gel
Svěží tonizační gel na nohy | 795 Kč
Účinné látky tohoto osvěžujícího gelu působí na třech úrovních: Výtažky z koňského kaštanu a řezanky v kombinaci s řasami a mořskou vodou mají tonizující účinek. Esenciální oleje z rozmarýnu a šalvěje přinášejí příjemný pocit pohody. Mentol má osvěžující účinky a přináší okamžitou úlevu.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz