25. října 2023 18:40
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Nekonečný zdroj mládí a vitality pleti – řada PURE MER

Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s inovací, kterou rozhodně oceníte. Ultra silný výkon těch nejlepších látek z moře v ucelené řadě přípravků pro vaši pleť. Nenechte ani kousek pokožky prozradit váš skutečný věk.

Neobyčejná anti-age kolekce značky Thermes Marins de Saint Malo je přesně tím, co potřebujete, jestliže se o svou pokožku chcete starat efektivně a s dokonalým výsledkem.

Skutečná inovace založená na využití všech pokladů Bretaně, PURE MER komplex, je neobyčejnou kombinací pěti složek pocházejících z této drsné přírody – z moře, rostlin a minerálů. Všechny přísady jsou precizně a s respektem k přírodě i planetě zpracovány tak, aby v synergii fungovaly jako elixír mládí pro vaši pleť. Dokonalá kombinace původních látek tak cílí na pět základních problémů, které přináší stárnutí. Redukuje mimické vrásky, jemné linie kolem rtů, povislou a unavenou pleť, chrání a vyživuje dehydrovanou pleť.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Doporučuje vyzkoušet:

Elixír Eyes & Lips | 1565 Kč
Jedinečná textura, bez vůně. V kombinaci s PURE MER komplexem se jemné vrásky, které mohou přidávat roky, vizuálně ztrácí. A stačí k tomu pouhých 21 dní.

Sérum Redensifying | 2065 Kč
Hedvábná textura séra kombinuje sílu PURE MER komplexu s kyselinou hyaluronovou, aby pleť mohla snáze vzdorovat projevům stárnutí. Díky síle přípravku je vypjatá, hydratovaná a zářivá.

Global Anti-Age Care | 2440 Kč
Se sametovou texturou, která má jemně perlový nádech a vůni, je Global Anti-Age Care jedinečným přípravkem pro zralou pleť, který během 28 dnů redefinuje kvalitu pokožky, viditelně ji omlazuje a zbavuje všech problematických míst.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz