16. srpna 2023 16:43
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Kosmetika pro zdravou pleť, s odpovědným přístupem k planetě

Je pravda, že pokožku je třeba chránit. Také je ale nutné myslet na to, jak přípravky pro její ochranu vznikají, jakou mají uhlíkovou stopu a sledovat i další aspekty výroby. Značka Thermes Marins de Saint Malo přistupuje k produkci všech svých produktů velmi odpovědně. Seznamte se s kosmetikou, která plně funguje, a zároveň má minimální uhlíkovou stopu. I to je důvod vpustit ji do své koupelny a denní rutiny.

Snažíte se žít trvale udržitelně, produkovat co nejmíň skleníkových plynů a věnujete pozornost nejen tomu, co jíte, ale i tomu, jaká kosmetika může k vám domů? Pak kosmetika bretaňského původu je tím řešením, které by nemělo uniknout vaší pozornosti. Kosmetika pocházející ze severu Francie, oblasti Bretaně, je vyvíjena a produkována v této lokalitě, není převážena a v rámci laboratorního výzkumu je kladen důraz na absolutně clean výrobu, která nezatíží planetu.

Všechny produkty jsou baleny v recyklovatelných obalech, stejně jako kosmetické taštičky a plážové tašky značky nejsou plastové, ale lýkové. S veškerým respektem k životnímu prostředí je právě kosmetika Thermes Marins de Saint Malo tou řadou, která potěší mysl každého odpovědného uživatele.

Osvědčená účinnost je dána detailním vývojem, kdy během každého kroku jsou kontrolní testy prováděny nezávislými laboratořemi. A jejich výsledky jsou zárukou kvality i bezpečnosti pro uživatele přípravků Thermes Marins de Saint Malo.

Stručně řečeno – kvalitní, bezpečná a ověřená kosmetika Thermes Marins de Saint Malo má skvělou texturu, vůni, výkon a účinek. Je dokonalou souhrou, která potěší nejen tělo, ale i mysl. Takže se její používání stane každodenním rituálem harmonie a radosti.

Thermes Marins de Saint Malo je značkou, jejíž mořské složky jsou pečlivě voleny a následně kombinovány s rostlinnými výtažky tak, aby účinnost všech produktů byla co nejvyšší. V žádném z přípravků nenaleznete kontroverzní složky, podezřelé ze škodlivého vlivu na lidské zdraví.

Rozmazlujte se ideálně kalibrovanou kosmetikou Thermes Marins de Saint Malo. Krása a zdraví už nemusí být nedostižným snem.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz