28. ledna 2024 18:15
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Detoxikační rituál je rychlý, efektivní a omlazující. Jaká jsou jeho pravidla?

Je zřejmé, že v okamžiku, kdy vaše pleť působí unaveně, povadle a vyčerpaně, by bylo vhodné najít chvíli a věnovat čas detoxikačnímu rituálu. Právě stav vaší pleti se vám totiž snaží prozradit něco o tom, jak se cítí celé vaše tělo. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí řešení pro unavenou pleť. Vyzkoušejte inovativní produkty, které si zamilujete.

Máte pocit, že stárnete rychleji, než tomu dosud bylo? Možná za to může váš životní styl. Jak se zbavit příznaků stárnutí, které vás trápí? Snadno a rychle, stačí vědět, jaké přípravky kombinovat, aby výsledek byl co nejvíc viditelný. Mám pro vás skvělý tip.

Jakmile to jde, využijme příležitosti věnovat se sobě. Svému vzhledu a tomu, aby pleť vypadala odpočinutě. Právě na ní se projevují nejen známky stárnutí, ale i únavy, včerejšího večírku nebo dlouhého vysedávání u počítače. Také se do ní propisují rodinné trable. A pokud najdete pár minut, dopřejte si detoxikační rituál s produkty Thermes Marins de Saint Malo, které vám pomohou překrýt a odstranit známky únavy, jež rozhodně nechcete nechat na své tváři dál viditelné.

Dvě základní ošetření, která vás v kombinaci nekompromisně omladí:

  1. Patch Contour Yeux
  2. Aplikace krému Oxymarine

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Vyzkoušejte:

Náplast na oční kontury | Thermes Marins de Saint Malo | 349 Kč (1 pár)
Díky patentované účinné látce Actiflow® redukuje otoky, tmavé kruhy a dlouhodobě hydratuje pleť.

Krém Oxymarine | Thermes Marins de Saint Malo | 1625 Kč
Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je vaším každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, ta vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!

Více na cosmetics-thermesmarins.cz