24. března 2023 09:28
Eva Pospíšilová

Thermes Marins de Saint Malo: Čisté krystaly. Řasy & mořská sůl jako řešení pro vaši dokonalou pokožku

Užijte si každý moment absolutní relaxace a nechte působit sílu přípravku Pure Crystals na svou pokožku. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí produkty s jedinečným složením, které doplňují potřebné látky do epidermis. Mořská sůl v kombinaci s výtažkem z mořské řasy Laminaria koncentrovaně obohacují pokožku těla o potřebné minerály.

Mořské soli jsou plné esenciálních minerálů a vitamínů (magnesium, kalcium, sodík, potassium), jejichž kombinace jedinečným způsobem intenzivně posiluje pokožku a revitalizuje ji.

Výtažek z řasy Laminaria Digitata, řasy, která se hojně vyskytuje podél bretaňského pobřeží, střídá odstíny od zelené k hnědé. Její délka může dosahovat až šesti metrů, řasa je přitom přírodním zdrojem všech látek potřebných pro thalassoterapii a výtažek z ní je velmi často používán při procedurách právě díky vysokému obsahu nutrientů potřebných pro pokožku. Sůl v kombinaci s výtažky reminalizuje, posiluje tonus pleti a právě mořské chaluhy pomáhají znovu uvést do rovnováhy celé tělo.

Rozměrné, lehce perleťové krystaly se v lázni rozpouštějí okamžitě po kontaktu s horkou vodou. Tím se z nich uvolňují aktivní látky, tolik potřebné pro vaši pokožku.

Užijte si každý moment absolutní relaxace a nechte působit sílu přípravku Pure Crystals přímo na svoji pokožku. Mořská sůl v kombinaci s výtažkem z mořské řasy Laminaria koncentrovaně a intenzivně obohacuje epidermis celého těla o minerály.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz