13. května 2024 08:09

Svůdná Dominika Myslivcová přiznala napětí ve vztahu

Dominika Myslivcová o krizi s partnerem osm měsíců po narození syna

Když se loni v srpnu stala Dominika Myslivcová (29) poprvé maminkou, vše se zdálo být perfektní a zalité sluncem. Partner Zdeněk byl své vyvolené oporou během porodu, vyzvednout ji přijel s obrovským pugétem rudých růží, svou ženu rozmazloval... Nyní ale svůdná Dominika přiznala problémy.

„Je to úžasné. Musím říct, že jsem si vůbec nedovedla představit, co mě čeká. Opravdu všichni mluvili neustále o nějaké té největší životní lásce a já pořád nechápala, o čem to povídají. Říkala jsem si, ano, to asi bude velká láska. Je to ale prostě něco nepopsatelného,“ nechala nahlédnout do své duše Dominika Myslivcová při odpovědi na dotaz, jak prožívala uplynulých osm měsíců. 22. srpna loňského roku totiž půvabná blondýnka přivedla na svět syna, kterému společně s partnerem Zdeňkem vybrali exoticky znějící jméno Derian.

„Myslím si, že každá matka to pochopí a ví, o čem mluvím. Je to zkrátka ta největší láska, ano, přesně tak,“ dala Dominika zapravdu zkušenějším. Na dotaz, čím jí syn dělá radost, nedokázala influencerka vybrat jednu konkrétní věc. „Úplně vším. Miluji každé ráno, když otevřu oči a vidím, že se na mě usmívá. To je asi to nejkrásnější, co může být,“ rozněžnila se modelka, která musela společně s mateřstvím rapidně proměnit svůj životní styl. Vyspávání a dlouhé polehávání v posteli musela nechat za sebou v létě roku 2023. „Teď vstávám někdy v pět, někdy v šest. Když se zadaří, tak v sedm. Když ho ale vidím, hned mám lepší náladu,“ potvrdila krásná influencerka, že i ona se potýká s běžnými starostmi a radostmi raného mateřství.

Když se ale redaktorka zeptala na partnera Zdeňka, podobně veselé reakce a nadšené odpovědi se nedočkala. „Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ odpověděla Dominika nejprve v náznaku na otázku, jak se vyvinul jejich vztah se Zdeňkem od doby, kdy se společně stali rodiči. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat,“ přiznala otevřeně Dominika.