21. února 2020 19:29

Právě vychází Playboy Dakar 2020

Fanoušci nehynoucí kombinace v podobě krásných žen, adrenalinu, rychlých kol a závodních jezdců, pro které není takřka nic nemožné, mají po roce opět důvod k radosti. Vychází totiž Playboy Dakar 2020. Kromě tří pictorialů, v jejichž případě není slov potřeba, je součástí čísla:

  • Exkluzivní rozhovor s majitelem týmu Buggyra Racing Martinem Kolocem, ve kterém muž stejně tak úspěšný jako kontroverzní vysvětluje mimo jiné svou teorii pocukrovaného biče.
  • Zpravodajství ze všech dvanácti etap, jejichž výsledky rozhodly o pětici králů saúdskoarabské pouště.
  • Fotoreportáž o deseti důvodech, proč na Rallye Dakar 2020 hned tak nezapomenout. Bohužel, nešlo nezačít smutným faktem v podobě smrti dvou motocyklistů.
  • Nechybějí ani profily etapových vítězů etap plus závodníků, kteří se na Dakaru těšili z celkového triumfu. Letos se radovali Carlos Sainz (Španělsko, automobily), Ricky Brabec (USA, motocykly), Andrej Karginov (Rusko, kamiony), Ignacio Casale (Chile, čtyřkolky) a Cassey Currie (USA, SSV).
  • Fotoreportér Pavel Mothejl prozradil, jak se pracuje v dakarském módu. V rozhovoru nechybí ani vzpomínka na tragicky zesnulého portugalského motocyklistu Paula Gonçalvese, se kterým strávil Pavel nedobrovolně pár hodin v poušti na Silk Way Rally.
  • Součástí dakarského speciálu je rovněž profil závodníka, který se stal vítězem ještě před startem. Svého času úspěšnému sjezdaři, účastníku olympijských her v Sarajevu (1984) Albertu Lloverovi, se stal o rok později pád na sjezdovce takřka osudným. Přesto v roce 2015 dokončil paraplegik z Andorry Dakar v kategorii automobilů, letos dojel v konkurenci závodníků na kamionech patnáctý.