16. listopadu 2022 17:20
Komerční sdělení

Smell of Life: ve znamení smyslnosti a originality

Provonět celý dům i auto vůní oblíbeného parfému? Zní to odvážně, skoro nemožně. A o to potěšitelnější je skutečnost, že se s misí z kategorie takřka nemožných zdárně popasovala domácí firma Smell of Life, přičemž zdrojem inspirace se staly světové parfémy. Produkce mladé, ambiciózní a inovativní značky se vyznačuje maximální intenzitou a extrémní dobou působení.

Produktová řada brandu, která uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka, nabízí vonné difuzéry, vůně do aut, vonné vosky a parfémy do aut, bytů i domů ve formě rozprašovače. „Nejrůznějších vůní je na trhu bezpočet, bohužel kvalita vonných esencí a otázka délky působení bývá ve většině případů výrazně opomenuta, také proto jsme se rozhodli přibližně před pěti lety začít se věnovat právě této oblasti. Ať už si to uvědomujeme, nebo ne, vůně hrají v našem každodenním životě výraznou roli. Vytvořili jsme tedy nejkvalitnější možný produkt, který nepřipouští kompromisy,“ konstatuje spoluzakladatel Smell of Life Michal Havelka.

Mimo vlastní mimořádně úspěšné řady se Smell of Life zabývá rovněž zakázkovou výrobou a unikátním provoněním například vozových parků, showroomů, prodejen, restaurací, hotelů.

„Sázka na nejvyšší možnou kvalitu, skvělý design a především plně funkční a unikátní produkty,“ charakterizuje firemní produkci další ze spoluzakladatelů Lenka Petrová. „Spojení dokonalého výrobního procesu a kvalitních produktů nese své ovoce. Máme ohromné množství pozitivních recenzí, zpětná vazba funguje. Zákazníci se k nám vracejí, snažíme se jim dávat pokaždé něco navíc. Samozřejmě je za tím obrovský kus práce a ještě větší před námi. Jedná se o velmi náročnou chemii, vypilování vonných linek a všech ostatních detailů u produktů obecně trvá dlouhou dobu. Naštěstí v naší firmě všechno běží, jak má, za což děkujeme celému týmu.“

Všechny produkty značky včetně originálních kazet najdete na www.SMELLofLIFE.cz.