5. května 2023 15:00

Slavnostní otevření restaurace se neslo v duchu PLAYBOY večírků

Za přítomnosti PLAYBOY Bunnies, celebrit a významných hostů se 18. dubna 2018 uskutečnil Grand Opening restaurace ELEMENTS.

Nová designová restaurace se nachází v rekonstruovaných prostorách legendárního pražského hotelu The President Prague, který mimo jiné nabízí skvostný výhled na Pražský hrad, Letnou nebo Vltavu. Během večera, kterým provázel Leoš Mareš, měli hosté možnost ochutnat vybrané italské speciality restaurace připravené šéfkuchařem Radkem Hasmanem. O lahodné drinky se postarali barmani z Rémy Cointreau.

Mezi hosty nechyběla Eva Perkausová a její kolegové ze zpravodajství FTV Prima Monika Leová a Tomáš Hauptvogel s chotí. Pozvání též přijala Markéta Hrubešová, Aneta Vignerová, Bára Mottlová, Láďa Hruška, který dorazil se svým manažerem Pavlem Novotným a přítomen byl i nestor televizní obrazovky Alexander Hemala. O hudbu se postaral United Swing Band a nemohli chybět sexy PLAYBOY Bunnies, které jsou zárukou kvalitního večírku.

Sdílejte článek
Štítky Monika Leová Tomáš Hauptvogel restaurace Eva Perkausová Pavel Novotný Playboy Leoš Mareš Aneta Vignerová Markéta Hrubešová Elements Alexander Hemala Rémy Cointreau