31. března 2023 16:42
Komerční sdělení

SimplyMix – kompletně zasytí, skvěle chutná

Hodně práce? Poslední, co chcete řešit, je jídlo. Chápeme! Víme, co by vám mohlo pomoct – SimplyMix. Easy zdravá a rychlá alternativa k plnohodnotnému jídlu. Skvěle chutná a zasytí vás až na 5 hodin.

SimplyMix je řešením pro lidi, kteří nemají čas a přesto se chtějí kvalitně stravovat. Jedná se o inovativní alternativu k nezdravému jídlu, kterou můžete mít stále po ruce. Dodá vám nejen dostatek bílkovin, ale také vitamínů, živin a minerálních látek. Složení je navíc obohaceno o omega-3 mastné kyseliny a superfoods Ashwagandha a Maca.

V nabídce najdete sypký prášek, který stačí smíchat s vodou a s jednou ze 13ti příchutí. Můžete si tak sami určit chuť koktejlu. Dále tyčinky ve 3 příchutích a již hotový drink. SimplyMix je zážitek, energie, emoce a hlavně svoboda. Nemusíte nad ničím přemýšlet, nic řešit a jen dělat to, co vás baví. Jednou ochutnáte a nebudete chtít jinak.

I za tak krátkou dobu od uvedení koktejlu SimplyMix na trh si našel své „známé“ zákazníky. A to napříč různými obory. Ať už jde o sportovce (Zbyňka Ceradského – mistra světa v kulturistice, Milana Myšíka – mistra ČR v BMX), osobnosti z oblasti kultury (Adélu Knapovou – spisovatelku, Travise ONeilla – zpěváka a kytaristu, Lukáše Vincoura – bubeníka, spisovatele, fotografa a ochránce práv zvířat) nebo lidi se zajímavým životním příběhem (Nikol Kalašovou – miss tatoo 2022 nebo Lubomíra Kuču alias Kučina – multiuměleckou personu  a zakladatele značky Deafmessanger).

Skutečnou myšlenkou však není zatratit klasické jídlo, které je po staletí nedílnou součástí kultury všech zemí. SimplyMix jednoduše nabízí možnost volby, jak to při nedostatku času dělat lépe a zdravěji.

Sdílejte článek
Štítky jídlo strava zdraví SimplyMix