11. září 2023 11:57

Sexy Sydney Sweeney se utrhla ze řetězu v novém klipu legendárních The Rolling Stones

Herečka Sydney Sweeny září v novém klipu k singlu Angry od kapely The Rolling Stones.

Ve svých 25 letech už má americká herečka Sydney Sweeney svoji kariéru pěkně rozjetou. Dva hitové seriály od stanice HBO (Euforie a Bílý lotos), zásadní role v nadcházejícím komiksovém blockbusteru od Sony Madame Web a do toho romantika s další vycházející hollywoodskou hvězdou Glenem Powellem Anyone But You.

A kdyby ji náhodou hraní přestalo bavit, může se pořád v pohodě uživit jako modelka, protože už nyní spolupracuje s řadou předních značek. No a teď k tomu všemu přidala i účast v novém klipu od legendární kapely The Rolling Stones.

Skupina frontmana Micka Jaggera totiž na podzim vydá novou desku Hackney Diamonds, na níž bude kromě jiného taky úspěšný single Angry. A právě v klipu k této písni si teď sexy Sydney zahrála hlavní roli. I když zahrála je možná silné slovo, spíš se roztomile utrhla ze řetězu a poctila kapotu rudého Mercedesu několika nesmírně žhavými pózami. Asi netřeba dodávat, že se v budoucnu těšíme na jakýkoli další projekt s touto mladou herečkou.

Sdílejte článek
Štítky Mercedes-Benz Sydney hudební skupina herec Sony HBO Mick Jagger The Rolling Stones Angra Bílý lotos Glen Powell Sydney Sweeney